Video Editor-Movie Edit Video for Mac

Video Editor-Movie Edit Video for Mac 3.3.9

Опис

Video Editor-Movie Edit Video for Mac е моќен и лесен за користење софтвер за уредување видео кој ви овозможува да креирате домашни филмови со професионален изглед за неколку минути. Со неговите специјални карактеристики за уредување, можете беспрекорно да споите видео клипови, музика и текст за да исткаете неверојатни филмови со видео, аудио и фотографии во кој било формат.

Без разлика дали сте почетник или искусен корисник, Video Editor-Movie Edit Video for Mac го олеснува персонализирањето на вашите домашни видеа со ефекти „слика во слика“, филтри, транзиции и многу повеќе. Можете дури и да додавате гласови на вашите видеа за попрофесионален допир.

Една од истакнатите карактеристики на овој софтвер е неговата магнетна временска линија која ви овозможува да собирате клипови без судири на клиповите или проблеми со синхронизацијата. Ова значи дека можете лесно да ги скратите, исечете, ротирате и разделите видеата за да ги постигнете најдобрите вкупни видео ефекти. Дополнително, неколку видео екрани можат да се репродуцираат во исто време, што додава уште еден слој на креативност.

Со 27 ефекти достапни за вашите видеа и фотографии, како и 54 преодни шаблони обезбедени од самиот софтвер - нема ограничување за тоа каков вид на филм можете да креирате! Вградениот прецизен уредник ви овозможува да го усовршите темпото директно во временската линија, а исто така овозможува и обратна репродукција, така што дел од вашето видео ќе се репродуцира побавно или побрзо од нормално.

Ако преводите се важни за вашиот проект, тогаш не гледајте подалеку од Уредувач на видеа-Уредување филм за видео за Mac! Обезбедува 12 фини ефекти за анимација на титлите заедно со прилагодување на ефектот на движење со помош на едноставни стрелки на екранот. Ќе можете брзо и лесно да додавате професионални текстуални преклопувања!

Апликацијата поддржува увоз на сите видови формати, вклучувајќи mp4, mov, avi, mpg, rmvb, wmv, mpeg, rm, 3gp, 3g2 итн., што ја олеснува работата со какви било медиумски датотеки што се достапни. Аудио форматите како mp3, wav, aac итн., исто така се поддржани заедно со сите типови фотографии, така што нема потреба да се грижите за проблеми со компатибилноста!

Опциите за извоз вклучуваат локално зачувување проекти или нивно споделување преку ДВД или формат на датотека на филм - совршено ако сакате членови на семејството или пријатели кои самите немаат пристап до овој софтвер, но сепак сакаат пристап! Сепак, имајте предвид дека ќе биде додаден воден печат при извоз на проекти создадени со помош на оваа апликација.

Во случај да се појават проблеми при користење на оваа апликација, испратете е-пошта [email protected] каде што ќе ги решат овие проблеми што е можно побрзо!

Целосни спецификации
Издавач DFAV TEAM
Страница на издавачи https://apps.apple.com/us/developer/dfav-team/id975152104?mt=12
Датум на издавање 2019-06-29
Датум на додавање 2019-06-29
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија 3.3.9
Барања за ОС Macintosh
Барања OS X 10.7 or later, 64-bit processor
Цена Free
Преземања неделно 7
Вкупно преземања 245

Comments:

Најпопуларни