MultiPanel: Multi Launcher for Mac

MultiPanel: Multi Launcher for Mac

Опис

MultiPanel: Multi Launcher за Mac - софтвер за врвна продуктивност

Дали сте уморни од преполни работни површини и бескрајно пребарување за често користени апликации, документи и папки? Дали сакате да ја зголемите вашата продуктивност со организирање на вашиот работен простор на поефикасен начин? Не гледајте подалеку од MultiPanel: Multi Launcher за Mac.

MultiPanel е едноставна, но моќна апликација која ви овозможува да креирате мали панели (како Dock) на вашиот екран каде што можете да ги организирате сите ставки што ви се најважни. Без разлика дали се работи за често користени апликации, важни документи или папки, па дури и веб-врски – со MultiPanel, сè е оддалечено само еден клик.

Но, она што го издвојува MultiPanel од други слични софтвери е неговата флексибилност и опции за прилагодување. Можете да креирате неограничен број панели и да ги прикачите на кој било раб на екранот (лево, долно, десно или горе). Можете исто така да се префрлате помеѓу режимот на пловечки/подвижен панел и фиксен режим во зависност од вашата желба.

Големината на иконите на панелот може да се прилагоди и според вашите лични преференци. И ако сте некој што сака да се префрла помеѓу светли и темни теми во зависност од времето од денот или расположението - ве опфативме и таму!

Една од најкорисните карактеристики на MultiPanel е неговата способност да прикажува активни апликации на самиот панел. Ова значи дека не само што имате брз пристап до сите ваши омилени апликации, туку и визуелна претстава на она што е моментално отворено. И ако има одредени апликации кои се особено важни или често се користат - едноставно закачете ги на панелот за уште побрз пристап.

Додавањето ставки на панелот не може да биде ниту полесно - само повлечете и испуштете нешто од каде било на него! И ако во кој било момент од времето сакате малку да ги преуредите работите - едноставно влечете и испуштајте ги иконите во самиот панел додека не бидат во посакуваниот редослед.

MultiPanel е роден од ActiveDock кој се развиваше истовремено. Некои нови функции може да бидат достапни во идните верзии, но оваа верзија има се што е потребно за организиран работен простор денес!

Како заклучок, без разлика дали се работи за зголемување на продуктивноста со брз пристап при рака или за лесно натрупување на работната површина - MultiPanel: Multi Launcher за Mac има сè покриено! Пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач Note-Ify Apps
Страница на издавачи http://www.noteifyapp.com
Датум на издавање 2019-07-12
Датум на додавање 2019-07-12
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Друго
Верзија
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS 10.12 or later, 64-bit processor
Цена $9.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 10

Comments:

Најпопуларни