iFunia YouTube Downloader for Mac

iFunia YouTube Downloader for Mac 6.3.0

Опис

iFunia YouTube Downloader за Mac е моќен видео софтвер кој им овозможува на корисниците да преземаат онлајн видеа и плејлисти од различни веб-локации без губење на квалитетот. Со својот кориснички интерфејс и напредните функции, iFunia YouTube Downloader за Mac е совршена алатка за секој што сака да ги зачува омилените видеа и да ги гледа офлајн.

Една од клучните карактеристики на iFunia YouTube Downloader за Mac е неговата способност целосно да поддржува macOS 10.14 Mojave. Ова значи дека корисниците можат да уживаат во сите придобивки од оваа апликација на нивните најнови уреди на Apple без никакви проблеми со компатибилноста.

Друга одлична карактеристика на iFunia YouTube Downloader за Mac е неговата способност да презема видеа од преку 1000 различни веб-локации, вклучувајќи популарни платформи како YouTube, Facebook, Yahoo, MTV, myspace, Liveleak, aol, Dailymotion, Vimeo, Instagram и многу други. Ова им олеснува на корисниците пристап до нивната омилена содржина од каде било на интернет.

Покрај поддршката за широк спектар на веб-локации и платформи, iFunia YouTube Downloader за Mac, исто така, им овозможува на корисниците да преземаат онлајн видеа во различни квалитети, вклучувајќи HD 720P, Full HD 1080P, како и повисоки резолуции како 4K или дури 8K. Ова значи дека без разлика каков тип на видео содржини сте заинтересирани да преземате или гледате офлајн подоцна на вашиот уред - можете да го направите тоа лесно користејќи ја оваа апликација.

Една единствена карактеристика што го издвојува iFunia YouTube Downloader од другите слични апликации е неговата способност за сериско преземање повеќе видеа одеднаш. Ова заштедува време и напор со тоа што им овозможува на корисниците да редат повеќе преземања истовремено наместо да чекаат додека не заврши секое пред да започне друго.

Друга одлична карактеристика што ја нуди iFunia YouTube Downloader за Mac е неговата способност да презема цели плејлисти од youtube.com или други сајтови директно во MP3 формат. Ова им олеснува на љубителите на музика кои сакаат лесен начин не само да слушаат, туку и да ги зачувуваат своите омилени песни офлајн без да имаат никакви проблеми со рачно конвертирање на датотеки.

Што има ново:

Најновата верзија на преземачот на iFunia Youtube додаде поддршка за преземање висококвалитетна содржина, како што е резолуцијата 4K/8K, која не беше достапна во претходните верзии, како и поправка на некои помали проблеми што ги пријавија нашите клиенти, што го прави постабилен од кога било досега!

Генерално, ако барате ефикасен начин да ја зачувате омилената онлајн видео содржина на вашиот уред, тогаш не гледајте подалеку од преземачот на iFunia Youtube! Преполно е со карактеристики дизајнирани специјално за да се осигураме дека секој корисник го добива токму она што му треба од оваа моќна софтверска алатка!

Целосни спецификации
Издавач iFunia
Страница на издавачи http://www.ifunia.com/video-converter-mac.html
Датум на издавање 2019-07-14
Датум на додавање 2019-07-14
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео конвертори
Верзија 6.3.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 27

Comments:

Најпопуларни