MobiKin Assistant for iOS for Mac

MobiKin Assistant for iOS for Mac 2.2.72

Опис

MobiKin Assistant за iOS за Mac е моќна десктоп апликација која ви овозможува да пренесувате и управувате датотеки помеѓу вашиот iPad, iPod, iPhone и Mac компјутер. Овој софтвер спаѓа во категоријата iTunes и iPod софтвер и е дизајниран да го направи преносот на датотеки лесен и ефикасен.

Со MobiKin Assistant за iOS, можете да копирате и зачувувате различни типови датотеки како што се видеа, фотографии, песни, е-книги, гласовни белешки, подкасти, мелодии и плејлисти од вашиот iDevice на вашиот Mac компјутер. Најдобриот дел е што нема губење на квалитетот во текот на целиот процес на пренесување.

Без разлика дали сте купиле нов Mac компјутер или сте изгубиле музика од вашата iTunes библиотека поради некои непредвидени околности како паѓање на системот или случајно бришење датотеки; сега со MobiKin Assistant за iOS (верзија за Mac), можете лесно да извезувате музика, фотографии или видеа на вашиот iPhone/iPad/iPod на Mac со леснотија. Можете исто така да управувате со овие датотеки на вашиот Mac компјутер по ваш избор.

Една од најзначајните предности на користењето на овој софтвер е тоа што ви овозможува да пренесувате музички видеа, албуми со фотографии итн., од кој било iDevice директно на вашиот Mac без никакви проблеми. Можете директно да додадете бришење или да креирате нови папки/датотеки во резервните датотеки на Mac, што го прави полесно од кога било досега!

Софтверот има интуитивен интерфејс што го олеснува дури и за почетниците кои никогаш порано не користеле таков софтвер. Корисничкиот интерфејс гарантира дека корисниците нема да се збунат додека се движат низ различни опции достапни во апликацијата.

MobiKin Assistant за iOS, исто така, нуди функција за резервна копија која им овозможува на корисниците да направат резервна копија од нивните важни податоци, како што се евиденција на повици од пораки за контакти итн., за да не ги изгубат во случај нешто да тргне наопаку со нивните уреди. Оваа функција е корисна при надградба на уреди или често префрлување помеѓу уреди.

Друга одлична карактеристика што ја нуди овој софтвер е неговата способност повторно да ги синхронизира фотографиите од музички видеа со резервна копија итн., назад на кој било iDevice преку iTunes слободно! Ова значи дека ако сте направиле резервна копија на сите ваши омилени песни на Mac, но сакате повторно да се вратат на iPhone/iPad/iPod; потоа едноставно поврзете ги уредите преку USB-кабел изберете го саканиот тип(и) медиум, кликнете на копчето „Увези“ - voila! Вашите медиуми ќе бидат префрлени назад на уредите за неколку минути!

Во заклучок; MobiKin Assistant за iOS (верзија за Mac) е одличен избор ако барате сигурна алатка која го поедноставува преносот на датотеки помеѓу уредите на Apple и компјутерите кои работат со оперативен систем macOS. Со својот кориснички интерфејс напредни функции како што се можностите за повторно синхронизирање за враќање на резервната копија; оваа апликација има сè што е потребно при управување со податоци на повеќе платформи/уреди!

Целосни спецификации
Издавач MobiKin
Страница на издавачи https://www.mobikin.com/
Датум на издавање 2019-07-14
Датум на додавање 2019-07-14
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 2.2.72
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 315

Comments:

Најпопуларни