MobiKin Assistant for iOS Free for Mac

MobiKin Assistant for iOS Free for Mac 2.2.72

Опис

MobiKin Assistant за iOS бесплатен за Mac е моќен и лесен софтвер кој ви овозможува лесно да пренесувате податоци од вашиот iDevice на вашиот десктоп диск. Без разлика дали сакате да направите резервна копија на вашите важни датотеки или да ги префрлите за други цели, овој софтвер е совршено решение.

Како најдобар iOS асистент за Mac бесплатен софтвер, MobiKin нуди широк спектар на функции што го прават да се издвојува од другите слични софтвери на пазарот. Со само еден едноставен клик, можете да префрлите повеќе од 10 типа датотеки од вашиот iDevice на вашиот Mac компјутер. Ова вклучува фотографии, видеа, музика, контакти, пораки и повеќе.

Една од клучните придобивки од користењето на MobiKin Assistant за iOS Free за Mac е неговата компатибилност со сите генерации на уреди со iOS. Без разлика дали имате iPhone 11 Pro Max или постар модел како iPhone 6s Plus или iPad Air 2, овој софтвер ќе работи беспрекорно со сите генерации.

Друга одлична карактеристика на MobiKin Assistant за iOS Free за Mac е неговата способност да управува и да ги организира вашите датотеки и на iDevice и на десктоп диск. Можете лесно да креирате нови папки на вашиот компјутер и да преместувате датотеки помеѓу нив по ваш избор. Ова го олеснува следењето на сите ваши важни податоци без никакви проблеми.

Покрај можностите за пренос и управување со датотеки, MobiKin Assistant нуди и низа други корисни функции како што се создавање резервни копии и опции за реставрација. Можете да креирате резервни копии на сите важни податоци на вашиот iDevice, вклучувајќи контакти, пораки итн., кои може да се обноват во секое време во случај нешто да тргне наопаку со уредот.

Дизајнот на интерфејсот е уште една извонредна карактеристика што го прави користењето на MobiKin Assistant лесно, дури и ако не сте упатени во технологијата. Интуитивниот интерфејс ги води корисниците низ секој чекор што го прави лесен дури и ако претходно не се запознаени со сличен софтвер.

Генерално, ако барате ефикасен начин за управување со податоци и на iDevices и на десктоп дисковите, тогаш не гледајте подалеку од MobiKin Assistant за iOS бесплатен за Mac! Со своите моќни карактеристики во комбинација со дизајнот на интерфејсот што е лесен за користење, го прави едношалтерско решение кога станува збор за пренос на податоци помеѓу уредите!

Целосни спецификации
Издавач MobiKin
Страница на издавачи https://www.mobikin.com/
Датум на издавање 2019-07-14
Датум на додавање 2019-07-14
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 2.2.72
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 139

Comments:

Најпопуларни