Margin Bot for Yobit for Mac

Margin Bot for Yobit for Mac 1.6

Опис

Margin Bot е моќен софтвер за продуктивност дизајниран да им помогне на трговците да најдат распон помеѓу заедничките валутни парови и да ги тргуваат за профит. Оваа апликација е специјално дизајнирана за корисници на Mac кои сакаат да ги автоматизираат своите стратегии за тргување и да го максимизираат својот профит.

Со Margin Bot, можете да изберете кои било валути што ги нуди берзата или можете да изберете ботот автоматски да ги избира за вас. Апликацијата ви овозможува да купите LTC/BTC и да ја продадете на LTC/ETH за зголемување од 10%. Слично на тоа, можете да купите DASH/BTC и да го продадете на DASH/ETH за зголемување од 5%. Ова значи дека со Margin Bot, можете лесно да ги идентификувате профитабилните занаети и лесно да ги извршувате.

Една од клучните карактеристики на Margin Bot е неговата способност да ги анализира трендовите на пазарот во реално време. Апликацијата користи напредни алгоритми кои ги следат условите на пазарот и ги идентификуваат потенцијалните можности за тргување. Ова значи дека дури и ако не ги следите активно пазарите, Margin Bot ќе продолжи да работи во заднина, да ги скенира пазарите и да извршува занаети во ваше име.

Друга одлична карактеристика на Margin Bot е неговиот кориснички интерфејс. Апликацијата е дизајнирана имајќи ја предвид едноставноста, што им го олеснува користењето дури и на трговците почетници. Не ви треба никакво претходно искуство или техничко знаење за да започнете да го користите овој софтвер - едноставно преземете го на вашиот Mac уред, поврзете го со вашата Yobit сметка, поставете ги вашите параметри за тргување и оставете го да ја заврши целата работа!

Margin Bot, исто така, доаѓа опремен со низа опции за прилагодување кои им овозможуваат на корисниците да ги приспособат своите стратегии за тргување според нивните преференции. На пример, корисниците можат да поставуваат налози за стоп-загуба или налози за преземање профит врз основа на специфични нивоа на цени или процентуални добивки/загуби.

Вреди да се напомене дека оваа апликација на кој било начин не е поврзана со Yobit Exchange - сепак, таа е специјално дизајнирана да работи беспрекорно со оваа популарна платформа за размена на криптовалути.

Во краток преглед:

- Margin Bot е моќен софтвер за продуктивност дизајниран специјално за корисници на Mac.

- Им помага на трговците да најдат распон помеѓу заедничките валутни парови и профитабилно да тргуваат со нив.

- Апликацијата користи напредни алгоритми кои ги следат трендовите на пазарот во реално време.

- Има кориснички интерфејс што го олеснува дури и за трговците почетници.

- Корисниците можат да ги приспособат своите стратегии за тргување врз основа на специфични параметри како што се налози за стоп-загуба или налози за преземање профит.

- Овој софтвер не е поврзан со Yobit Exchange, но работи беспрекорно со оваа платформа.

Ако барате ефикасен начин да ги автоматизирате тргувањата со криптовалути додека го максимизирате профитот - не гледајте подалеку од Margin Bot!

Целосни спецификации
Издавач Enigma Studios
Страница на издавачи http://www.enigmastudios.tech
Датум на издавање 2019-07-14
Датум на додавање 2019-07-14
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за лични финансии
Верзија 1.6
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8

Comments:

Најпопуларни