Mac Digital Camera Photo Video Recovery for Mac

Mac Digital Camera Photo Video Recovery for Mac 12.8

Mac / Mac-Data-Recovery / 6 / Целосни спецификации
Опис

Mac Digital Camera Photo Video Recovery за Mac е моќен и сигурен софтвер кој може да ви помогне да ги вратите изгубените, избришаните или форматираните датотеки со фотографии и видео од дигиталната камера ефикасно, безбедно и целосно на Mac. Со овој софтвер, можете лесно да ги вратите вашите скапоцени спомени кои биле случајно избришани или изгубени поради различни причини како што се случајно бришење, форматирање, напад на вируси, пад на системот или други непознати причини.

Овој софтвер е специјално дизајниран за корисници на Mac кои бараат лесно за користење, но ефикасно решение за враќање на изгубените фотографии и видеа од дигиталните фотоапарати. Поддржува широк спектар на брендови на дигитални фотоапарати, вклучувајќи ги Canon (CR2 /CRW), EPSON (ERF), Fujifilm (RAF), Kodak (K25 /KDC /DCR), Konica Minolta (MRW), Mamiya (MOS), Mamiya (MEF ), Nikon (NEF, NRW), Olympus (ORF), Panasonic (Raw), Pentax (PEF), Sony (SR2, ARW и SRF) и повеќе.

Покрај директното враќање на фотографиите и видеата од дигиталните фотоапарати, овој софтвер исто така ви овозможува да ги вратите изгубените фотографии и видеа од мемориски картички на дигитални фотоапарати како SD-картичка, Micro SD-картичка, SDHC-картичка, CF-картичка, MMC-картичка итн. полесно за корисниците кои веќе ги префрлиле своите фотографии и видеа на нивниот компјутер, но случајно ги избришале подоцна.

Една од клучните карактеристики на Mac Digital Camera Photo Recovery е неговата способност темелно да го скенира вашиот уред за складирање со цел да ги пронајде сите датотеки што може да се обноват. Процесот на скенирање е брз, но сепак темелен, што гарантира дека сите изгубени датотеки се наоѓаат без никакви грешки. Откако ќе заврши процесот на скенирање, можете да ги прегледате сите пронајдени датотеки пред да ги вратите. Оваа функција ви овозможува да ги изберете само оние датотеки што сакате да ги вратите наместо да враќате сè што заштедува време.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговиот кориснички интерфејс што го олеснува дури и за почетниците корисници без техничко знаење за обновувањето на податоците. Волшебникот чекор-по-чекор ве води низ секој чекор од процесот на обновување што го прави едноставен дури и ако е прв пат користите софтвер за обновување податоци.

Mac Digital Camera Photo Recovery нуди и напредни опции како што е режимот на длабоко скенирање кој го скенира вашиот уред за складирање сектор по сектор со цел да пронајде повеќе датотеки што може да се вратат. Оваа опција трае подолго од нормалниот режим на скенирање, но има поголеми шанси да пронајде повеќе изгубени датотеки особено доколку се препишани со нови податоци.

Севкупно, MaDigital Camera Photo Recovery for Macis е одличен избор доколку барате лесно за користење, но моќно решение за враќање на изгубени фотографии и видеа од мемориски картички на дигитален фотоапарат. , подарете денес!

Целосни спецификации
Издавач Mac-Data-Recovery
Страница на издавачи http://mac-data-recovery.com/
Датум на издавање 2019-07-16
Датум на додавање 2019-07-15
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Дигитални алатки за фотографии
Верзија 12.8
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 6

Comments:

Најпопуларни