Mac Photo Recovery Pro for Mac

Mac Photo Recovery Pro for Mac 12.8

Mac / Mac-Data-Recovery / 2 / Целосни спецификации
Опис

Mac Photo Recovery Pro за Mac е моќен софтвер за обновување дигитални фотографии што може да ви помогне да ги вратите изгубените или избришаните фотографии од вашиот хард диск базиран на Mac и сите видови медиуми за складирање. Без разлика дали случајно сте ги избришале вашите фотографии, ја форматирале вашата мемориска картичка или сте доживеале пад на системот, Mac Photo Recovery Pro може да ви помогне да ги вратите вашите скапоцени спомени.

Со својот кориснички интерфејс и напредните алгоритми за скенирање, Mac Photo Recovery Pro го олеснува враќањето на дигиталните фотографии од секаков вид уред за складирање. Можете да поништите бришење фотографии од хард дискови и да обновите фотографии од USB-дискови или да обновите датотеки со слики од форматирани, оштетени или недостапни мемориски картички. Софтверот ги поддржува сите популарни формати на датотеки, вклучувајќи JPEG, PNG, BMP и GIF.

Една од најимпресивните карактеристики на Mac Photo Recovery Pro е неговата способност да враќа слики директно од паметни телефони, таблети и многу модели на дигитални камери на вашиот Mac компјутер. Ова значи дека дури и ако случајно избришете фотографија од телефонот или камерата додека префрлате датотеки на вашиот компјутер, сепак можете лесно да ја вратите користејќи го овој софтвер.

Mac Photo Recovery Pro нуди и неколку напредни функции што го прават да се издвојува меѓу другите алатки за обновување дигитални фотографии на пазарот. На пример:

- Преглед пред обновување: со оваа функција, можете да ги прегледате обновените слики пред да ги зачувате за да се уверите дека се оние што ги сакате.

- Селективно обновување: не мора да ги враќате сите слики одеднаш; наместо тоа, изберете ги само оние што ви се важни.

- Длабоко скенирање: ако стандардното скенирање не го најде она што го барате, тогаш длабокото скенирање ќе го пребарува секој сектор од избраниот диск за изгубени податоци.

- Продолжи со обновување: ако има прекин за време на процесот на скенирање, тогаш опцијата за продолжување ќе им овозможи на корисниците да продолжат таму каде што застанале без да започнат одново.

Покрај овие карактеристики споменати погоре, има многу повеќе опции достапни во овој софтвер што го прави еднократно решение за враќање на изгубените/избришани слики на Mac компјутерите.

Генерално, топло препорачуваме користење на Mac Photo Recovery Pro ако ви треба сигурна алатка за враќање на изгубените или избришаните дигитални фотографии на вашиот Mac компјутер. Неговиот кориснички интерфејс во комбинација со моќни алгоритми за скенирање го прави лесен за користење, но ефикасен во преземањето дури и на најтврдоглаво оштетените датотеки. Значи, без разлика дали сте аматер фотограф кој случајно избришал некои важни снимки или професионалец на кој му треба брз пристап назад во нивните архиви - обидете се со оваа програма денес!

Целосни спецификации
Издавач Mac-Data-Recovery
Страница на издавачи http://mac-data-recovery.com/
Датум на издавање 2019-07-17
Датум на додавање 2019-07-16
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Дигитални алатки за фотографии
Верзија 12.8
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments:

Најпопуларни