One Bookmark for Mac

One Bookmark for Mac 1.2.0

Mac / Fireebok Studio / 36 / Целосни спецификации
Опис

One Bookmark за Mac е моќен интернет софтвер дизајниран да ви помогне да управувате и да ги синхронизирате сите ваши обележувачи од прелистувачите Safari, Chrome, Firefox и Opera. Со овој софтвер, можете лесно да ги сортирате, уредувате, бришете обележувачите на вашиот прелистувач со само неколку кликања.

Една од најзначајните предности на One Bookmark е неговата способност да наоѓа и брише дупликат обележувачи. Оваа функција гарантира дека имате само една копија од секој обележувач во вашата колекција. Дополнително, може да открие и недостапни обележувачи кои повеќе не се валидни и да ги отстрани од вашата листа.

Корисничкиот интерфејс на софтверот го олеснува организирањето на вашите обележувачи во папки или категории за лесен пристап. Можете да креирате нови папки или да ги преименувате постоечките по ваша желба. Функцијата влечење и спуштање ви овозможува без напор да ги преместувате обележувачите помеѓу папките.

One Bookmark нуди и функција за извоз што ви овозможува да зачувате организирани обележувачи во HTML формат на вашиот компјутер. Потоа можете да ги увезете овие зачувани датотеки во кој било прелистувач или уред секогаш кога е потребно.

Друга импресивна карактеристика на One Bookmark е неговата способност да ги примени промените направени во софтверот директно на прелистувачот без да мора да го отвора прелистувачот посебно. Ова заштедува време и напор, истовремено обезбедувајќи дека сите промени се синхронизираат на сите уреди беспрекорно.

Генерално, One Bookmark за Mac е одлична алатка за секој кој сака едноставен, но ефикасен начин за управување со нивните интернет-обележувачи преку повеќе прелистувачи и уреди. Неговиот интуитивен интерфејс во комбинација со моќни карактеристики го прави задолжителна алатка за секој кој ја цени организацијата и ефикасноста при прелистување на интернет.

Клучни карактеристики:

1) Ги синхронизира сите обележувачи: Еден обележувач им овозможува на корисниците да ги синхронизираат своите обележувачи на Safari, Chrome Firefox и прелистувачот Opera на едно место.

2) Откривање на дупликати: открива дупликат записи во листите со обележувачи.

3) Откривање на недостапни обележувачи: открива недостапни врски присутни во листите со обележувачи.

4) Извезете организирани обележувачи: Корисниците можат да извезуваат организирани листи со обележувачи како HTML-датотеки.

5) Примени ги промените директно на прелистувачот: Промените направени во OneBookmark ќе се применат директно на соодветните прелистувачи без да се отвораат одделно.

Системски барања:

- macOS 10.12 Sierra или понова верзија

- Интел 64-битен процесор

- Најмалку 50 MB слободен простор

Заклучок:

Како заклучок, ако барате ефикасен начин за беспрекорно управување со повеќе обележувачи на прелистувачи на различни уреди - не гледајте подалеку од OneBookmark! Со својот интуитивен интерфејс во комбинација со моќни функции како откривање дупликати и откривање недостапни врски - оваа апликација има сè што им е потребно на корисниците кои ја ценат организацијата кога прелистуваат онлајн содржини! Па зошто да чекаме? Преземете сега и започнете со организирање денес!

Целосни спецификации
Издавач Fireebok Studio
Страница на издавачи http://www.fireebok.com/
Датум на издавање 2019-07-24
Датум на додавање 2019-07-24
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Менаџери на обележувачи
Верзија 1.2.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 36

Comments:

Најпопуларни