FonePaw iPhone Data Recovery for Mac

FonePaw iPhone Data Recovery for Mac 4.4.0

Опис

FonePaw iPhone Data Recovery за Mac е моќен софтвер за обновување податоци на iOS дизајниран специјално за корисниците на Apple. Тоа е совршено решение за оние кои изгубиле важни датотеки и податоци од нивните iOS уреди поради случајно бришење, оштетување на уредот, неуспешни ажурирања или други ситуации. Со FonePaw iPhone Data Recovery (Mac), можете лесно да ги вратите изгубените податоци од вашиот iPhone, iPad или iPod на вашиот Mac.

Една од најдобрите работи во врска со обновувањето на податоците на iPhone на FonePaw (Mac) е тоа што нуди три различни методи за враќање на изгубените податоци. Можете да изберете да се опорави директно од вашиот iOS уред или може да се одлучите за враќање од резервните датотеки на iTunes или iCloud ако однапред сте направиле резервна копија од вашите податоци. Оваа флексибилност им олеснува на корисниците да ги вратат изгубените датотеки без разлика со каква ситуација се соочуваат.

FonePaw iPhone Data Recovery (Mac) поддржува широк опсег на типови датотеки, вклучувајќи пораки и прилози, фотографии, контакти, историја на повици, календар, белешки, гласовни белешки, говорна пошта и повеќе. Исто така, поддржува популарни апликации за пораки, како што се разговори за WhatsApp и прилози на Facebook Messenger Viber Kik Line WeChat QQ, како и потсетници за видеа Safari Обележувач на Safari History App Photos Documents App.

Софтверот е дизајниран имајќи ја предвид леснотијата на користење и има интуитивен интерфејс што им олеснува на корисниците дури и почетниците да се движат низ процесот на обновување. Можете да ги прегледате сите ставки еден по еден пред да потврдите кои сакате да ги вратите со кликнување на копчето „Врати“.

Покрај неговите моќни можности за обновување, FonePaw iPhone Data Recovery (Mac), исто така, вклучува и функција за поправка на системот што им овозможува на корисниците да ги поправат вообичаените проблеми со iOS системот, како што е црн екран заглавен на бел екран замрзнат екран на логото на Apple итн. Оваа функција осигурува дека вашиот уред работи непречено без никакви дефекти по враќањето на изгубените податоци.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да прави резервна копија од сите типови податоци на вашиот iPhone со само еден клик што ви овозможува да ги одржувате сите важни информации безбедни и безбедни во секое време.

Севкупното обновување на податоци за iPhone FonePaw (Mac) е одличен избор за секој кој бара сигурен и ефективен начин за враќање на изгубените податоци од нивните iOS уреди на Mac компјутерите. Неговиот кориснички интерфејс во комбинација со неговите моќни карактеристики го прават суштинска алатка во комплетот алатки на секој корисник на Apple!

Целосни спецификации
Издавач FonePaw
Страница на издавачи http://www.fonepaw.com/
Датум на издавање 2019-07-29
Датум на додавање 2019-07-28
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 4.4.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 3174

Comments:

Најпопуларни