FonePaw iOS Transfer for Mac

FonePaw iOS Transfer for Mac 2.8.0

Опис

FonePaw iOS Transfer за Mac е моќен и сеопфатен софтвер кој нуди корисни решенија за корисниците на iOS за управување, резервна копија и пренос на податоци како фотографии, музика, видеа, гласовни белешки, контакти, книги од iOS уред на Mac/iTunes и обратно. Со својата функција за синхронизација со еден клик, FonePaw iOS Transfer за Mac го олеснува преносот на датотеки помеѓу вашиот iPhone/iPad/iPod и вашиот Mac.

Ако не ви се допаѓа iTunes или не сте добри во користењето, FonePaw iOS Transfer за Mac е вашиот најдобар избор. Може да пренесува датотеки побрзо и поедноставно од iTunes. Управувајте со датотеките на уредите со iOS лесно на Mac без iTunes. Преку FonePaw iOS Transfer за Mac, не само што можете да додавате податоци како листи за репродукција, песни, видеа, слики од ePub pdf од контакти и така натаму од Mac на вашите уреди, туку и да извезувате пораки за контакти со фотографии музика на Mac од уредите ios.

Што повеќе? Тоа ви овозможува да ги споделувате вашите податоци меѓу различни уреди со iOS ако ги приклучите на Mac во исто време. Поддржаните датотеки вклучуваат музички филмови ТВ емисии музички видеа подкасти iTunes U мелодии на ѕвонење аудио книги гласовни белешки списоци за репродукција фотографии книги pdf контакти текстуални пораки.

Со својот кориснички интерфејс и лесни за користење функции FonePaw iOS Transfer за Mac е одлична алатка која им помага на корисниците лесно да управуваат со нивните податоци за iPhone/iPad/iPod. Без разлика дали сакате да направите резервна копија на важни податоци или едноставно да префрлате датотеки помеѓу различни уреди, овој софтвер ве опфати.

Клучни карактеристики:

1) Синхронизација со еден клик: со само еден клик на копче FonePaw iOS Transfer за Mac ќе ги синхронизира сите податоци од вашиот iPhone/iPad/iPod со вашиот компјутер или iTunes библиотека.

2) Побрзи трансфери: За разлика од другите софтверски програми на кои им е потребно вечно да се префрлат големи количини на податоци, напредната технологија на FonePaw обезбедува брз трансфер секој пат.

3) Лесно управување: со својот интуитивен интерфејс управувањето со сите ваши датотеки на iPhone/iPad/iPod никогаш не било полесно! Можете лесно да додавате/бришете/уредите која било датотека на кој било уред без да морате да користите сложени менија или команди.

4) Бекап и обновување: загрижени сте за губење на важни информации? Не биди! Со функцијата за резервна копија и враќање на FonePaw, правењето резервни копии на сите ваши важни информации никогаш не било полесно!

5) Споделете податоци меѓу различни уреди: сакате да споделите неколку слики со пријателите кои имаат и iPhone? Нема проблем! Едноставно приклучете ги двата телефони во компјутерот кој работи на софтверот за пренос Fonepaws IOS истовремено!

Поддржани уреди:

Fonpaws IOS трансферот поддржува широк спектар производи на Apple, вклучувајќи iPhone (Xr/Xs/X 8 7/7 Plus 6s/6s Plus 6/6 Plus 5s/5c/5 4S/4/3GS), iPad (Pro Air2/Air1 mini4 /min3/min2/min1 iPad4 Новиот iPad iPad2), iPod touch (6-та генерација /5-та генерација /4-та генерација), iPod nano/shuffle/класичен

Поддржани датотеки:

Музика Филмови ТВ емисии Музички видеа Подкасти iTunes U Мелодии на ѕвонење Аудиокниги Гласовни белешки Плејлисти Фотографии Книги PDFS Контакти Текстуални пораки

Заклучок:

Како заклучок, трансферот на Fonpaws IOS е одлична алатка која им помага на корисниците лесно да управуваат со нивните податоци за iPhone/ipad/ipod, без разлика дали сакаат да направат резервна копија од важни информации или едноставно да префрлаат датотеки помеѓу различни уреди што овој софтвер ги покрива. Неговиот кориснички интерфејс, лесни за употреба, го прават идеален избор за секој кој бара сигурен начин за ефикасно управување со содржината на нивните производи на Apple, притоа избегнувајќи компликации поврзани со користење на други алатки, како што е iTune, што може да биде тешко, особено ако не е т доволно технолошки такт

Целосни спецификации
Издавач FonePaw
Страница на издавачи http://www.fonepaw.com/
Датум на издавање 2019-07-29
Датум на додавање 2019-07-28
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Комунални услуги за iPod
Верзија 2.8.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 860

Comments:

Најпопуларни