Cisdem PDF Converter OCR for Mac

Cisdem PDF Converter OCR for Mac 7.0.0

Опис

Cisdem PDF Converter OCR за Mac е моќен софтвер кој ви овозможува да ги конвертирате сите PDF-датотеки, скенирани документи и слики во PDF, Word, Text, Excel, PPT, ePub, HTML, Text, Rtfd, Pages Keynote и слики што може да се уредуваат и пребаруваат (JPEG, BMP, PNG, GIF, TIFF). Со својата вградена супериорна OCR технологија го одржува оригиналниот распоред и квалитетот на датотеката. Работи и како создавач на PDF, отстранувач на лозинка за PDF и компресор за PDF за да ги задоволи сите ваши потреби за обработка на PDF.

Овој OCR PDF конвертор за Mac ќе ви помогне да ги конвертирате скенираните PDF-датотеки во документи што може да се уредуваат, избираат и пребаруваат на повеќе од 200 јазици. Еден клик ви заштедува многу време. Отворете го OCR за лесно да ги конвертирате скенираните pdf датотеки. Софтверот може да автоматизира прецизно препознавање на текст, ексел, слика.

Cisdem Pdf конверторот OCR поддржува повеќе од 200 јазици, вклучително англиски, француски, италијански, германски, руски арапски итн. Претворете ги скенирањата во Pdf што може да се пребаруваат со овој софтвер кој помага да се конвертираат сите скенирани pdf во уредувачки и пребарувачки pdf со оригинални графички хиперврски за распоред итн.

Без разлика дали се оригинални или скенирани pdf-датотеки, Cisdem Pdf конверторот OCR може сериски да ги конвертира во. docx,.xlsx,.pptx,.key,.страници и други формати што ги сакате. Конвертирајте скенирани pdf и слики во pdf или други датотеки што може да се уредуваат без губење на квалитетот Брзо извлекувајте слики од големи Pdf датотеки.

За шифрирани Pdf-датотеки, Cisdem Pdf Converter OCR може да го отклучи ограничувањето на корисничката лозинка без загуба на податоци, а потоа го конвертира форматот на датотеката по ваша желба. изберете квалитет и додадете лозинки.

Со напредната технологија на Cisdem, можете лесно да креирате деловни извештаи, презентации, предлози за продажба, брошури, каталози, електронски книги и многу повеќе со професионален изглед. Софтверот е специјално дизајниран за бизниси на кои им е потребна лесна за употреба, но моќна алатка за управување со нивниот работен тек на документи. Интуитивниот интерфејс на Cisdem го олеснува секој во вашата организација - од претставници за продажба до директори - брзо и ефикасно да креира документи со висок квалитет. треба со леснотија.

Посветеноста на Cisdem за задоволството на клиентите значи дека нудиме бесплатна техничка поддршка преку е-пошта или телефон. Исто така, обезбедуваме редовни ажурирања за нашите клиенти секогаш да имаат пристап до најновите функции. Нашата цел е едноставна: да им обезбедиме на нашите клиенти сигурен, лесен за -користете алатка која им помага да управуваат со нивниот тек на документи поефикасно од кога било досега. Па зошто да чекате? Пробајте го Cisdem денес!

Целосни спецификации
Издавач Cisdem
Страница на издавачи http://www.cisdem.com
Датум на издавање 2019-08-05
Датум на додавање 2019-08-05
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Деловни апликации
Верзија 7.0.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 83

Comments:

Најпопуларни