String Replacer for Mac

String Replacer for Mac 1.7

Mac / Tension Software / 32 / Целосни спецификации
Опис

String Replacer за Mac е моќен софтвер за продуктивност кој им овозможува на корисниците да пронајдат и заменат листа на низи во датотеките и папките директно или во сериски режим. Овој софтвер е дизајниран да им помогне на корисниците да заштедат време и напор преку автоматизирање на процесот на замена на повеќе низи во повеќе датотеки.

Со String Replacer за Mac, корисниците можат да работат на повеќе датотеки користејќи листа за замена на неколку жици. Ова значи дека тие можат да заменат неколку низи одеднаш, без да мора рачно да пребарувате за секоја од нив. Софтверот исто така работи со само еден клик или со влечење и пушти, што го прави лесен за користење дури и за оние кои не се технолошки такт.

Една од клучните карактеристики на String Replacer за Mac е неговата способност да ги замени низите во која било текстуална датотека. Без разлика дали се работи за текстуална датотека, htm, html, tsv, csv или која било друга датотека што може да се отвори како текстуална датотека, овој софтвер може да се справи со сето тоа. Ова го прави идеална алатка за веб-програмери кои треба да прават промени на повеќе HTML-страници или секој што треба да ажурира податоци во големи CSV-датотеки.

Друга одлична карактеристика на String Replacer за Mac е неговата функционалност на сериски режим. Со овозможена оваа функција, корисниците можат да изберат цела папка или директориум и софтверот автоматски да пребарува низ сите датотеки во неа. Ова заштедува време во споредба со рачно отворање на секоја поединечна датотека и пребарување низ нив една по една.

Покрај неговите моќни карактеристики, String Replacer за Mac може да се пофали и со интуитивен кориснички интерфејс што го прави лесен за користење дури и ако не сте запознаени со слични алатки. Интерфејсот е чист и едноставен со сите потребни опции јасно видливи на екранот.

Генерално, ако барате ефикасен начин да пронајдете и замените низи во вашите текстуални датотеки на вашиот Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од String Replacer за Mac! Тој е брз, сигурен и лесен за користење - се што ви треба од софтверот за продуктивност!

Целосни спецификации
Издавач Tension Software
Страница на издавачи http://www.pomola.com
Датум на издавање 2019-08-06
Датум на додавање 2019-08-06
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за уредување на текст
Верзија 1.7
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена $9.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 32

Comments:

Најпопуларни