IUWEshare Mac USB Flash Drive Data Recovery for Mac

IUWEshare Mac USB Flash Drive Data Recovery for Mac 7.9.9.9

Опис

IUWEshare Mac USB Flash Drive Data Recovery for Mac е моќен и сигурен софтвер кој може да ви помогне да ги вратите изгубените или избришаните датотеки од вашиот USB флеш-уред. Без разлика дали вашиот мемориски стик, драјв за пенкало, клуч, надворешен хард диск или друг отстранлив диск е оштетен, оштетен или паднат, овој софтвер може да обнови видеа, фотографии, аудио датотеки и документи без губење податоци на вашиот Mac.

Со својот кориснички интерфејс и напредните алгоритми за скенирање, IUWEshare Mac USB Flash Drive Recovery Data го олеснува враќањето на изгубените податоци од кој било тип на USB флеш драјв. Без разлика дали случајно сте избришале датотека или сте го форматирале уредот по грешка, овој софтвер може да ви помогне брзо и лесно да ги вратите потребните податоци.

Една од клучните карактеристики на IUWEshare Mac USB Flash Drive Recovery Data Recovery е неговата способност да ги поврати изгубените податоци дури и од најтешко оштетените дискови. Без разлика дали вашиот уред е физички оштетен или страда од логички грешки како што се лоши сектори или оштетување на датотечниот систем, овој софтвер сепак може да ги врати вашите важни датотеки.

Покрај неговите моќни можности за обновување, IUWEshare Mac USB Flash Drive Recovery Data Recovery нуди и низа корисни функции што го прават суштинска алатка за секој што користи USB флеш драјв на својот Mac. Тие вклучуваат:

1. Преглед пред обновување: со функцијата за преглед на податоци за обновување на податоци на USB Flash Drive IUWEshare Mac, можете да ја прегледате содржината на секоја датотека пред да одлучите дали да ја вратите. Ова ви овозможува брзо да идентификувате кои датотеки се важни и кои може безбедно да се игнорираат.

2. Селективно обновување: ако треба да обновувате само одредени типови на датотеки (како што се фотографии), IUWEshare Mac USB Flash Drive Data Recovery ви овозможува да изберете специфични типови на датотеки за обновување. Ова заштедува време со избегнување на непотребни скенирања и гарантира дека се обновуваат само датотеките што ви се потребни.

3. Безбедно враќање: за разлика од некои други алатки за обновување податоци кои може да предизвикаат дополнително оштетување на вашиот уред за време на процесот на обновување, IUWEshare Mac USB Flash Drive Data Recovery гарантира безбедно и безбедно враќање на податоците без никаков ризик од дополнително оштетување.

4. Лесен за користење интерфејс: Дури и ако немате претходно искуство со алатките за обновување податоци, интуитивниот интерфејс на IUWEshare го олеснува секој ефикасно користење на овој софтвер.

Севкупно, ако барате сигурен начин да ги вратите изгубените или избришаните датотеки од вашиот USB флеш драјв на Mac компјутер без никаков ризик од понатамошно оштетување, тогаш не гледајте подалеку од алатката за обновување на податоци за Mac USB флеш драјв на IUWEShare!

Целосни спецификации
Издавач IUWEshare
Страница на издавачи http://www.iuweshare.com/
Датум на издавање 2019-08-09
Датум на додавање 2019-08-08
Категорија Возачи
Под категорија УСБ-драјвери
Верзија 7.9.9.9
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 129

Comments:

Најпопуларни