Dropshare for Mac

Dropshare for Mac 5.4

Опис

Dropshare за Mac: Вашата крајна безбедна алатка за споделување датотеки

Дали сте уморни од користење на несигурни услуги за споделување датотеки што ја загрозуваат безбедноста на вашите податоци? Дали сакате професионален и безбеден начин за споделување датотеки со вашите пријатели, колеги или клиенти? Не гледајте подалеку од Dropshare за Mac!

Dropshare е апликација за лента со мени која ви овозможува да испраќате датотеки, слики од екранот, па дури и директориуми на вашиот сопствен сервер, Amazon S3 или Rackspace Cloud Files. Со својата интуитивна функција Drag&Drop, споделувањето датотеки никогаш не било полесно.

Но, она што го издвојува Dropshare од другите алатки за споделување датотеки е неговата посветеност на безбедноста. Софтверот поддржува SCP преку SSH - индустриски стандарден протокол за безбеден пренос на датотеки. Ова значи дека сите ваши прикачувања се шифрирани и заштитени од љубопитните очи.

Покрај тоа, Dropshare директно се поврзува со вашата сопствена кофа Amazon S3 или контејнер Rackspace Cloud Files. За разлика од другите услуги за споделување датотеки кои се хостирани во облак, а кои вклучуваат провајдери од трети страни кои можеби имаат пристап до вашите податоци, Dropshare обезбедува целосна приватност и контрола врз вашите датотеки.

Ајде внимателно да ги разгледаме карактеристиките на овој неверојатен софтвер:

Повлечете и испуштете ги поставувањата

Со функцијата Drag&Drop на Dropshare, поставувањето датотеки никогаш не било полесно. Едноставно повлечете ја датотеката(ите) на иконата на лентата со мени и оставете го софтверот да го направи останатото.

Слики од екранот

Дали треба да споделите слика од екранот со некого? Нема проблем! Со вградената алатка за слики од екранот на Dropshare, можете да снимате кој било дел од вашиот екран и веднаш да го прикачите.

Поставувања на директориуми

Сакате да споделите цела папка со некого? Со функцијата за подигање директориум на Dropshare, можете лесно да изберете папка на вашиот компјутер и да ја поставите со едно движење.

Приспособливи целни страници

Кога споделувате датотека користејќи Dropshare, таа генерира единствена URL-адреса што можете да ја испратите до секого. Но, дали знаевте дека можете да ја приспособите и целната страница каде што примачот ќе ја преземе датотеката? Можете да додавате текст или слики за да го направите поперсонализиран или професионален.

Повеќе дестинации

Со поддршката на Dropshare за Amazon S3 и Rackspace Cloud Files, како и SCP преку SSH протоколот, имате повеќе опции кога станува збор за поставување датотеки. Изберете која дестинација најмногу одговара на вашите потреби!

Скратување на URL-то

Ако споделувате линкови на платформи за социјални медиуми како Твитер каде што бројот на знаци е важен, тогаш функцијата за скратување URL на dropshares ќе ви помогне што автоматски ќе ги скратува URL-адресите додека ги поставувате

Автоматско снимање на екранот

Веќе не ви треба дополнителен софтвер за снимање екран бидејќи функцијата за автоматско снимање на екранот dropshares им овозможува на корисниците да ги снимаат своите екрани без да ја напуштат својата апликација

Заклучок:

Како заклучок, Dropehare е одличен избор доколку безбедноста е важна за оние кои сакаат целосна контрола врз нивните податоци, додека сеуште можат лесно да споделуваат големи количини на информации со други. прикачувања, повеќе дестинации итн. што ја прави оваа апликација издвојувана меѓу другите слични апликации. DropShare им овозможува на корисниците спокојство, знаејќи дека имаат целосна контрола врз нивните податоци додека сè уште можат лесно да соработуваат со другите онлајн. Па зошто да чекате? Преземете го Dropehare денес!

Целосни спецификации
Издавач Timo Josten
Страница на издавачи https://mkswap.net/m/moneygone
Датум на издавање 2019-08-09
Датум на додавање 2019-08-09
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Резервна копија за складирање и податоци преку Интернет
Верзија 5.4
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена $19.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 32

Comments:

Најпопуларни