AI Image Enlarger for Mac

AI Image Enlarger for Mac 1.0

Mac / AI Image Enlarger / 14 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од матни и пиксели слики кога се обидувате да ги зголемите? Не гледајте подалеку од AI Image Enlarger за Mac, револуционерниот софтвер за дигитални фотографии што користи машинско учење за да ги подобри вашите слики.

Нашата апликација за длабоко учење е обучена на стотици и илјадници фотографии, овозможувајќи и да анализира и додава детали за време на процесот на проширување. Ова значи дека дури и кога ќе ја зголемите големината на вашата слика, нашето решение за вештачка интелигенција ќе го зачува неговиот квалитет и јасност.

Но, она што нè издвојува од другите софтвери за фотографии е нашата употреба на технологијата на GPU од новата генерација. Алгоритмите за машинско учење бараат голема пресметковна моќ од хардверот, така што го избравме најмоќниот достапен хардвер специфичен за вештачка интелигенција и го оптимизиравме за подобри перформанси и забрзување. Ова значи дека не само што вашите слики ќе се подобрат со прецизност, туку и ќе бидат обработени брзо.

И најдобро од се? Нашите услуги се 100% бесплатни! Не треба да се регистрирате или да давате какви било лични податоци - едноставно прикачете ја вашата слика и оставете го нашиот систем да го стори останатото. Ги бришеме сите поставени слики на секои два часа за дополнителна безбедност.

Па зошто да чекаме? Започнете да ги зголемувате вашите слики сега со AI Image Enlarger за Mac. Нашиот сопствен развиен алгоритам за вештачка интелигенција гарантира дека нема да изгубите квалитет во процесот, додека нашата моќна GPU технологија го прави побрз од кога било досега. Пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач AI Image Enlarger
Страница на издавачи http://imglarger.com
Датум на издавање 2019-08-20
Датум на додавање 2019-08-19
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Дигитални алатки за фотографии
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 14

Comments:

Најпопуларни