VectorWorks SP for Mac

VectorWorks SP for Mac 2019.SP5

Mac / Nemetschek North America / 68154 / Целосни спецификации
Опис

VectorWorks SP за Mac е моќен софтвер за графички дизајн кој нуди прецизно 2D нацрт, моќно 3D моделирање, спектакуларни можности за презентација, следење на трошоците и материјалите и автоматски генерирани распореди. Оваа CAD програма е дизајнирана за фирми кои немаат неограничени ИТ буџети, но сепак треба да произведуваат висококвалитетни дизајни.

Со VectorWorks SP за Mac, можете лесно да креирате детални цртежи. Прецизните алатки за 2Д нацрт на софтверот ви овозможуваат да цртате линии, лакови, кругови, полигони и други форми со точност. Можете исто така да додавате димензии и прибелешки на вашите цртежи за да се осигурате дека тие се јасни и лесни за разбирање.

Моќните способности за 3D моделирање на софтверот ви овозможуваат брзо да креирате сложени дизајни. Можете да ги користите вградените алатки за да креирате површини, цврсти делови или мрежи од нула или да увезувате постоечки модели од други програми. Откако вашиот модел е завршен, можете да примените текстури и светлосни ефекти за да го оживеете.

VectorWorks SP за Mac има и спектакуларни можности за презентација што ви овозможуваат да ги прикажете вашите дизајни во најдобро можно светло. Можете да креирате фотореалистични рендери на вашите модели користејќи ја функцијата Renderworks или да ги извезувате како интерактивни панорами или анимации.

Следењето на трошоците и материјалите е уште една клучна карактеристика на VectorWorks SP за Mac. Софтверот ви овозможува да ги следите сите материјали користени во вашиот дизајн за да можете прецизно да ги процените трошоците. Можете исто така да генерирате извештаи за користење на материјалот што ќе помогне во буџетирањето.

Конечно, VectorWorks SP за Mac има автоматски генерирана функција за распоред што заштедува време со креирање распореди врз основа на податоци од вашата датотека за цртање, како што се брои врати/прозорци или области на соби.

Во краток преглед:

- Прецизно 2D нацрт

- Моќно 3D моделирање

- Спектакуларни можности за презентација

- Следење на трошоците и материјалите

- Автоматски генерирани распореди

Севкупно VectorWorks SP за Mac е сеопфатен софтверски пакет за графички дизајн кој нуди сè што им е потребно на фирмите кои сакаат висококвалитетни резултати без да ги нарушат нивните ИТ буџети.

Целосни спецификации
Издавач Nemetschek North America
Страница на издавачи http://www.nemetschek.net
Датум на издавање 2019-08-30
Датум на додавање 2019-08-30
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија CAD софтвер
Верзија 2019.SP5
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 68154

Comments:

Најпопуларни