PhotoZoom Pro for Mac

PhotoZoom Pro for Mac 8.0.4

Опис

Дали сте уморни од матни, пикселирани слики? Дали сакате да ги зголемите вашите дигитални фотографии без да го жртвувате квалитетот? Не гледајте подалеку од BenVista PhotoZoom Pro за Mac.

Овој моќен софтвер е специјално дизајниран за зголемување на дигиталните слики и достапен е и за OS X 10.4+ и за Windows. Со PhotoZoom Pro, можете да ги зголемите вашите фотографии до 300.000 x 300.000 пиксели додека одржувате острина и јасност.

PhotoZoom Pro се базира на S-Spline Max: најновата генерација на патентирана, наградувана технологија за интерполација S-Spline на BenVista. Оваа технологија е специјализирана за создавање остри, јасни и вистинити зголемувања на сликите кои совршено ги зачувуваат рабовите, деталите и формите.

Но, што го издвојува PhotoZoom Pro од другите решенија за зголемување на сликата? За почеток, тоа е решение број еден во светот за зголемување на сликата. Се користи од професионалци во различни индустрии - вклучувајќи фотографија, печатење, медицински слики - за да се постигнат неверојатни резултати.

Покрај напредната технологија за интерполација, PhotoZoom Pro нуди и низа функции што го олеснуваат користењето:

- Сериска обработка: Зголемете повеќе слики одеднаш

- Поставки: изберете од различни однапред дефинирани поставки или креирајте свои

- Алатки за сечење: Исечете ги вашите слики пред да ги зголемите

- Намалување на шумот: Намалете го шумот на сликите со слаба осветленост или висока ISO

Без разлика дали сакате да печатите фотографии со голем формат или едноставно сакате да видите повеќе детали во вашите дигитални слики на екранот – PhotoZoom Pro ве опфати.

Па зошто да чекаме? Пробајте го BenVista PhotoZoom Pro денес и искусете го најдоброто решение за проширување на слики во светот!

Целосни спецификации
Издавач BenVista
Страница на издавачи http://www.benvista.com
Датум на издавање 2019-09-02
Датум на додавање 2019-09-02
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Уредници на фотографии
Верзија 8.0.4
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 9302

Comments:

Најпопуларни