SideNotes for Mac

SideNotes for Mac 1.0

Опис

SideNotes за Mac е софтвер за продуктивност кој обезбедува чисти и практични белешки на страната на вашиот монитор. Тоа е апликација за правење белешки каде што можете да ги ставите сите ваши бумни мисли на уредно, брз и организиран начин. Со SideNotes, можете да ги зачувате вашите идеи, слики, списоци со задачи и многу повеќе.

Дали некогаш ви паднала мисла што ви паднала на ум и се што сте сакале е брзо да ја запишете? SideNotes ве спречува да жонглирате со прозорците кога барате белешки. Апликацијата секогаш се појавува на врвот на другите прозорци - можете лесно да ја скриете или да ја извадите од страната на вашиот монитор со еден клик или со кратенка на тастатурата.

Една од најдобрите работи за SideNotes е нејзиниот работен тек што не го одвлекува вниманието. Нема да бидете прекинати со скокачки прозорци или известувања додека работите на важни задачи. Сè е на свое место и сеуште имаш место за се.

Непречено извлечете ги вашите белешки надвор од вашиот монитор и лесно скријте ги назад. Обележете ги белешките со бои и групирајте ги во папки. Повлечете и испуштајте слики директно од вашиот веб-прелистувач. Зачувајте врски, фрагменти од код или дури и бои.

Креирајте списоци со задачи и означете ги ставките завршени веднаш штом ќе бидат завршени, така што ништо не паѓа низ пукнатините! Креирајте белешки директно од таблата без да морате да пишувате ништо рачно - оваа функција заштедува време при копирање текст помеѓу апликациите!

Спуштете текстуални датотеки или папки во SideNotes за да ги следите важните информации поврзани со конкретни проекти или задачи при рака! Користете 3 режими за форматирање на текст: Markdown, Plain Text, Code - што најмногу одговара!

SideNotes е совршен за секој кој има потреба од брз пристап до своите мисли без да бара низ повеќе апликации! Без разлика дали се работи за запишување идеи за време на сесиите за бура на идеи или следење на секојдневните задачи на работа/дома - SideNotes има сè покриено!

Со својот интуитивен дизајн на интерфејс заедно со моќни карактеристики како што се функционалност за влечење и спуштање и приспособливи опции за кодирање на бои; нема подобар начин од користење на SideNotes кога станува збор за ефикасно управување со информациите!

Целосни спецификации
Издавач Apptorium
Страница на издавачи http://www.apptorium.com
Датум на издавање 2019-09-02
Датум на додавање 2019-09-02
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за уредување на текст
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 99

Comments:

Најпопуларни