Drawpad Free Graphics and Logo Design software for Mac

Drawpad Free Graphics and Logo Design software for Mac 8.03

Опис

Софтверот за бесплатна графика и дизајн на лого Drawpad за Mac е моќна и разновидна алатка за графички дизајн што ви овозможува лесно да креирате прекрасни слики, логоа и графики. Без разлика дали сте професионален дизајнер или штотуку почнувате, овој бесплатен софтвер е суштинска алатка за сите видови графички дизајн проекти.

Со својот интуитивен интерфејс и сеопфатен сет на функции, софтверот Drawpad Free Graphics и Logo Design за Mac го олеснува создавањето висококвалитетна графика брзо и ефикасно. Можете да ја користите програмата за цртање форми, линии, криви, текстуални полиња, слики и многу повеќе. Програмата, исто така, вклучува широк спектар на алатки за уредување на вашите дизајни, како што се алатки за сечење, алатки за прилагодување на бојата, алатки за управување со слоеви итн.

Една од најимпресивните карактеристики на софтверот Drawpad Free Graphics и Logo Design за Mac е неговата способност да работи со повеќе слоеви. Ова значи дека можете лесно да додавате нови елементи во вашите дизајни без да влијаете на постоечките. Можете исто така да ја прилагодите непроѕирноста на секој слој поединечно што ви дава поголема контрола врз тоа како ќе изгледа вашата конечна слика.

Друга одлична карактеристика на оваа бесплатна програма за графичко уредување е нејзината поддршка за различни формати на датотеки, вклучувајќи PNG, JPEG, GIF, BMP, TIFFS итн. Тоа значи дека можете да увезувате датотеки од други програми или да ги извезувате вашите дизајни во различни формати во зависност од вашите потреби .

Софтверот за бесплатна графика и дизајн на лого Drawpad за Mac, исто така, доаѓа со низа претходно дизајнирани шаблони што го олеснуваат започнувањето дури и ако немате претходно искуство во графичкиот дизајн. Овие шаблони вклучуваат визит-картички, брошури, флаери, објави на социјалните медиуми итн.

Покрај овие карактеристики, програмата вклучува и неколку напредни опции како што се градиентни пополнувања, текстуални ефекти, филтри за слики итн. Овие опции ви дозволуваат да додадете длабочина, димензионалност и текстура на вашите дизајни што ги издвојува од другите.

Софтверот за бесплатна графика и дизајн на лого на Drawpad за Mac е одличен избор доколку барате моќна, но лесна за употреба алатка за графички дизајн, која нема да ви ги уништи парите! Со својот сеопфатен сет на функции, интуитивен интерфејс и поддршка за повеќе формати на датотеки, оваа бесплатна програма има се што е потребно и за почетниците и за професионалците!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2022-02-08
Датум на додавање 2022-02-08
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Илустрациски софтвер
Верзија 8.03
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 968

Comments:

Најпопуларни