DrawPad Plus for Mac

DrawPad Plus for Mac 8.03

Опис

DrawPad Plus за Mac: Врвен софтвер за графички дизајн

Дали барате моќен софтвер за графички дизајн кој може да ви помогне да креирате прекрасни слики, цртежи и скици? Не гледајте подалеку од DrawPad Plus за Mac од софтверот NCH. Оваа програма со целосни функции е преполна со сите алатки и функции што ви се потребни за да ја оживеете вашата креативна визија.

Со DrawPad Plus за Mac, можете лесно да цртате и креирате графички слики користејќи алатки со моливи и четки. Без разлика дали дизајнирате банери, покани, слики или нешто друго, овој софтвер има се што ви треба за да ја завршите работата. И со поддршка за формати png, BMP, jpg, gif, pdf и SVG, лесно е да се работи со кој било тип на датотека со слики.

Една од истакнатите карактеристики на DrawPad Plus за Mac е неговата поддршка и за растерски и за векторски слики. Ова значи дека без разлика дали работите со фотографии или илустрации создадени од нула користејќи векторски графички алатки како Adobe Illustrator или Inkscape, овој софтвер ви го врати грбот.

Друга одлична карактеристика на DrawPad Plus за Mac е неговата поддршка за слоеви на слики. Со слоеви, можете да правите недеструктивни уредувања на вашите слики без да влијаете на оригиналната датотека. Ова го олеснува експериментирањето со различни ефекти како наклони и сенки додека не го пронајдете вистинскиот изглед.

Се разбира, ниту еден софтвер за графички дизајн не би бил комплетен без основни функции за уредување како што се сечење, ротирање, промена на големината и превртување. Drawpad plus ги нуди сите овие функции за корисниците да можат да ги уредуваат нивните дизајни според нивните барања.

Без разлика дали сте професионален дизајнер или штотуку почнувате во светот на графичкиот дизајн, DrawPad Plus има што да им понуди на сите. Па зошто да чекаме? Преземете го Drawpad plus денес и почнете да создавате неверојатни дизајни!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2022-02-08
Датум на додавање 2022-02-08
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Илустрациски софтвер
Верзија 8.03
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 42

Comments:

Најпопуларни