Property Maintenance Tracker for Mac

Property Maintenance Tracker for Mac 1.14

Опис

Ако сте сопственик на имот, знаете колку е важно да бидете во тек со задачите за одржување. Од менување на филтри за воздух до сервисирање на вашата печка, има безброј задачи што треба да се вршат на редовна основа. Но, следењето на сите овие задачи може да биде огромно, особено ако поседувате повеќе имоти.

Токму тука доаѓа и Property Maintenance Tracker (PMT). Овој моќен софтвер за продуктивност собира и следи податоци за одржување на имотот и пресметува кога треба последователно одржување. Без разлика дали поседувате дом за едно семејство или повеќе имоти како градски домови или дуплекси, PMT може да ви помогне да останете организирани и да го следите распоредот за одржување.

Со PMT, можете да складирате база на податоци на даватели на услуги, како што се изведувачи за греење и ладење, список на задачи како што се сервисирање на печката и список на имоти на кои им е потребно одржување. Софтверот ги зачувува сите овие податоци за да може да се користи за документирање и планирање на идното одржување.

Една од најкорисните карактеристики на PMT е неговата способност да прикажува задоцнети задачи за одржување. Ова значи дека ако на нешто му треба внимание, но е занемарено предолго, софтверот ќе ве предупреди за да можете да се грижите за тоа пред да стане уште поголем проблем.

Покрај прикажувањето на задоцнетите задачи, PMT обезбедува и извештаи на екранот, како и печатени извештаи за оние кои претпочитаат печатени копии. И ако се потребни потсетници за претстојните состаноци или рокови поврзани со одржување на имотот - како на пример кога треба да се сменат филтрите - тие ќе се појават преку центарот за известување за корисници на системот.

Генерално, Property Maintenance Tracker е суштинска алатка за секој кој поседува еден или повеќе имоти. Со неговиот лесен за користење интерфејс и сеопфатните способности за следење, овој софтвер за продуктивност го олеснува одржувањето на имотот полесно од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач BrilorSoftware
Страница на издавачи http://www.brilorsoftware.com/pmt.htm
Датум на издавање 2019-09-09
Датум на додавање 2019-09-09
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за лични финансии
Верзија 1.14
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 82

Comments:

Најпопуларни