Plone for Mac

Plone for Mac 5.2

Mac / Tyrell Software Corporation / 806 / Целосни спецификации
Опис

Plone за Mac е моќен мрежен софтвер кој нуди пакет подготвен за инсталирање кој го содржи апликативниот сервер Zope и системот за управување со содржина Plone. Овој софтвер е дизајниран да го редефинира CMS пејзажот со отворен код, обезбедувајќи им на корисниците лесна за употреба платформа за управување со нивната содржина.

Со Plone за Mac, можете лесно да креирате и управувате со веб-локации, интранет и онлајн заедници. Софтверот доаѓа со низа функции кои го олеснуваат прилагодувањето на изгледот и чувството на вашата страница, додавањето нова содржина и соработката со други.

Една од клучните придобивки од користењето на Plone за Mac е неговата леснотија на користење. Софтверот е дизајниран да биде интуитивен и лесен за корисниците, дури и за оние кои имаат мало или никакво искуство со системи за управување со содржина. Со неговиот интерфејс за влечење и спуштање и едноставни алатки за навигација, можете брзо да креирате нови страници или да ги уредувате постоечките без никакво техничко знаење.

Друга предност на користењето Plone за Mac е неговата флексибилност. Софтверот поддржува широк спектар на додатоци и приклучоци од трети страни кои ви дозволуваат да ја проширите неговата функционалност на многу различни начини. Без разлика дали треба да ја интегрирате вашата страница со платформи за социјални медиуми како Фејсбук или Твитер или да додадете напредни можности за пребарување на стратегијата за оптимизација на пребарувачот (SEO) на вашиот сајт, има многу достапни опции.

Покрај овие карактеристики, Plone за Mac нуди и силни безбедносни мерки кои помагаат да се заштити вашиот сајт од неовластен пристап или прекршување на податоците. Софтверот вклучува вградени безбедносни карактеристики како контрола на пристап заснована на улоги (RBAC), која ви овозможува да доделите специфични дозволи врз основа на корисничките улоги во вашата организација.

Севкупно, ако барате лесно за користење, но моќно мрежно софтверско решение кое може да помогне во рационализацијата на процесите за управување со содржината, а истовремено обезбедувајќи силни безбедносни мерки против потенцијалните закани - тогаш не гледајте подалеку од Plone за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Tyrell Software Corporation
Страница на издавачи http://www.tyrell.com
Датум на издавање 2019-09-13
Датум на додавање 2019-09-13
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Софтвер за безжично вмрежување
Верзија 5.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion XCode
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 806

Comments:

Најпопуларни