magnetiX for Mac

magnetiX for Mac 4.0

Mac / maczentrisch.de / 3091 / Целосни спецификации
Опис

Ако сте љубител на класични текстуални авантуристички игри, тогаш MagnetiX за Mac е совршен софтвер за вас. Оваа порта Magnetic 2.3 за Mac OS X ви овозможува да ги играте игрите напишани од Magnetic Scrolls помеѓу 1985 и 1991 година, кои се здобија со легендарен статус во светот на игрите.

Magnetic Scrolls беше продуцент на текстуални авантури со седиште во Лондон, Англија, кој продуцираше само седум игри во нивното време. Сепак, овие игри беа со исклучителен квалитет и беа придружени со исклучителна графика што ги издвојуваше од другите текстуални авантури на нивното време.

Со MagnetiX за Mac, можете повторно да ја доживеете магијата на овие класични игри на вашиот модерен компјутер. Софтверот е лесен за инсталирање и користење, што ви овозможува да скокнете директно во играњето на вашата омилена игра Magnetic Scrolls без никаква мака.

Една од одличните работи за MagnetiX е тоа што верно го репродуцира оригиналното искуство на игра, а истовремено обезбедува и некои модерни погодности. На пример, вклучува функција за автоматско зачувување за да не го изгубите напредокот ако треба да одморите од играњето.

Софтверот вклучува и некои корисни функции како вграден систем за навестување и интерактивна мапа што го олеснува навигацијата низ светот на секоја игра отколку што беше во времето кога овие игри беа првично објавени.

Генерално, MagnetiX за Mac е одличен начин да искусите класична историја на игри на вашиот модерен компјутер. Без разлика дали сте долгогодишен обожавател на Magnetic Scrolls или штотуку ги откривате овие неверојатни текстуални авантури за прв пат, овој софтвер сигурно ќе ви овозможи повеќечасовна забава и забава што предизвикува носталгија.

Клучни карактеристики:

- Верна репродукција на класичната игра со магнетни свитоци

- Исклучителна графика

- Функција за автоматско зачувување

- Вграден систем за навестување

- Интерактивна мапа

Системски барања:

- macOS 10.12 или понова верзија

Најчесто поставувани прашања:

П: Кои се некои примери на најпопуларните игри на Magnetic Scrolls?

О: Некои популарни наслови вклучуваат „Пешакот“, „Главот на крадците“, „Џинкстер“ и „Риба!“

П: Може ли да играм MagnetiX на Windows или Linux?

О: Не, за жал, MagnetiX е достапен само за macOS во моментов.

П: Дали ми требаат посебни хардверски барања за да го стартувам MagnetiX?

О: Не се потребни посебни хардверски барања надвор од она што го бара вашата верзија на macOS.

Во заклучок,

MagnetiX за Mac им нуди на гејмерите можност повторно да доживеат единствени искуства со неговата верна механика за репродукција на игра од класиците како што се The Pawn или Guild Of Thieves, притоа додавајќи нови функции како функционалноста за автоматско зачувување што го прави полесно од кога било досега! Со своите интерактивни мапи и вградени системи за совети вклучени во секој наслов што е достапен преку ова решение за магнетно пренесување - нема подобар начин од искусувањето на сите седум наслови произведени од студиото Magnetic Scroll со седиште во Лондон!

Целосни спецификации
Издавач maczentrisch.de
Страница на издавачи http://www.maczentrisch.de/
Датум на издавање 2020-07-13
Датум на додавање 2020-07-13
Категорија Игри
Под категорија Авантуристички игри
Верзија 4.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 3091

Comments:

Најпопуларни