Marked for Mac

Marked for Mac 2.6.1

Mac / Brett Terpstra / 136 / Целосни спецификации
Опис

Marked for Mac е моќен софтвер за продуктивност кој ви овозможува лесно прегледување на датотеките Markdown. Без разлика дали сте писател, развивач или само некој што сака да работи со обичен текст, Marked е совршена алатка за вас.

Со Означено, можете да го користите вашиот омилен уредувач на текст и тој се ажурира секогаш кога ќе зачувате. Ова значи дека можете да ги видите вашите промени во реално време без да мора да се префрлате помеѓу апликациите. Само оваа функција го прави Marked суштинска алатка за секој кој работи со датотеките Markdown на редовна основа.

Но, тоа не е сè - Marked доаѓа и со робусни функции за прегледување, прегледување и извоз на прекрасни документи. Можете да го прилагодите изгледот и чувството на вашите документи користејќи теми и листови со стилови, што го олеснува создавањето документи со професионален изглед без никакви вештини за дизајнирање.

Една од истакнатите карактеристики на Marked е неговата способност лесно да се справи со сложената синтакса на Markdown. Без разлика дали работите на едноставен документ или нешто покомплексно како технички прирачник или академски труд, Marked ве опфати.

Друга одлична карактеристика на Marked е неговата поддршка за повеќе формати на датотеки. Можете лесно да увезувате датотеки од популарни текстуални уредници како Sublime Text, Atom или BBEdit и да ги извезувате во различни формати, вклучувајќи HTML, PDF или дури и Microsoft Word формат.

Означено вклучува и напредни функции како следење на бројот на зборови во живо што им помага на писателите да го следат нивниот напредок додека пишуваат. Исто така, поддржува сопствени процесори кои им овозможуваат на корисниците да додаваат свои сопствени скрипти за да ги обработуваат нивните Markdown датотеки пред да бидат прикажани во прозорецот за преглед.

Генерално, ако барате моќен софтвер за продуктивност што ја олеснува работата со датотеките Markdown од кога било досега, тогаш не гледајте подалеку од Marked за Mac! Со своите робусни карактеристики и интуитивен интерфејс, сигурно ќе стане суштински дел од вашиот работен тек за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач Brett Terpstra
Страница на издавачи http://brettterpstra.com/
Датум на издавање 2020-10-07
Датум на додавање 2020-10-07
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за уредување на текст
Верзија 2.6.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 136

Comments:

Најпопуларни