Indigo for Mac

Indigo for Mac 7.4

Mac / Perceptive Automation / 3046 / Целосни спецификации
Опис

Indigo за Mac е моќен сервер за домашна автоматизација кој ви овозможува да го контролирате и автоматизирате вашиот дом во една лесна за употреба околина. Со Indigo, можете да интегрирате асортиман на хардверски модули за да обезбедите комплексна автоматизација и контрола на вашиот дом.

Домашната автоматизација е повеќе од само уште еден начин за директно контролирање на околината. Може да ви помогне да заштедите пари, да заштедите вода, да го обезбедите вашиот дом и да ја намалите потрошувачката на електрична енергија со автоматизирање на вашиот дом со неограничената логика на распоред и контрола на Indigo.

Indigo обезбедува свој внатрешен веб-сервер кој ви овозможува далечински пристап за да ја контролирате вашата куќа од каде било преку веб-прелистувач. Ова значи дека овде нема потпирање на облакот! Можете да бидете сигурни знаејќи дека сите податоци остануваат во границите на вашата сопствена мрежа.

Дополнително, Indigo Touch е достапен како апликација за iOS за мајчин далечински управувач за iPhone и iPad. Оваа апликација ви овозможува лесно да управувате со сите аспекти на вашиот паметен дом од вашата дланка.

Едно нешто што го издвојува Indigo од другите решенија за паметни домови на пазарот денес е неговата неспоредлива леснотија на користење. Софтверот е дизајниран со едноставност на ум, така што дури и оние кои не се технолошки такт ќе можат да го користат без никакви проблеми.

Со Indigo за Mac, имате целосна флексибилност кога станува збор за поставување правила и распореди за различни уреди во вашиот паметен дом екосистем. Може да креирате сопствени предизвикувачи врз основа на време или настани како што се откривање движење или температурни промени.

Софтверот, исто така, поддржува гласовни команди преку технологијата Siri на Apple, што го прави контролирањето на уредите уште полесно од порано!

Indigo поддржува широк спектар на популарни паметни уреди, вклучувајќи термостати Nest, светла Philips Hue, звучници Sonos, WeMo прекинувачи и сензори, меѓу другото, што го прави едношалтерско решение за сите видови потреби за домашна автоматизација

Како заклучок, ако барате сеопфатно решение за управување со сите аспекти на вашиот паметен дом, тогаш не гледајте подалеку од Indigo за Mac! Со својот интуитивен интерфејс и моќните функции како неограничено закажување и логички контроли, заедно со поддршката на повеќе платформи, вклучително и апликации за iOS, како што е Indigo Touch - овој софтвер има сè што е потребно да го олесни животот и истовремено да заштедува енергија!

Целосни спецификации
Издавач Perceptive Automation
Страница на издавачи http://www.perceptiveautomation.com
Датум на издавање 2019-10-04
Датум на додавање 2019-10-04
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 7.4
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion INSTEON Interface (PowerLinc 2413U/2414U) /X10 Interface (either PowerLinc 1132U/CU (USB), Active Home CM15A (USB), PowerLinc 1132A (Serial), CM-11, or LynX-PLC)
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3046

Comments:

Најпопуларни