Daydream Doodler for Mac

Daydream Doodler for Mac 5.0

Опис

Daydream Doodler за Mac е софтвер за графички дизајн кој нуди непретенциозен и забавен начин на цртање. Без разлика дали сте искусен уметник или штотуку почнувате, оваа апликација е совршена за секој што сака да дудл. Со својот лесен за користење интерфејс и специјални функции, Daydream Doodler го прави цртањето двојно позабавно.

Една од истакнатите карактеристики на Daydream Doodler е „Doodle Pen“. Ова пенкало има црна контура што им дава на вашите цртежи резултат повеќе сличен на цртан филм. Совршено е за создавање забавни и разиграни илустрации кои се издвојуваат од толпата. Покрај Doodle Pen, има и стандардни пенкала и гуми за бришење достапни во различни големини.

Користењето на Daydream Doodler не може да биде полесно. Едноставно користете го левото копче на глувчето за да цртате или изберете алатки, големина и боја. Кликнете со десното копче на кое било место на екранот за да ги вклучите/исклучите панелите за да можете да цртате во вистински режим на цел екран без никакво одвлекување. Ако сакате да ги менувате боите додека цртате, едноставно кликнете еднаш на бојата за да ја изберете и потоа кликнете повторно за да ја замените со нова боја избрана од списокот.

Ако некогаш ви треба помош за да откриете што прави копче или како работи нешто во Daydream Doodler, едноставно поставете го покажувачот на глувчето над него неколку секунди и ќе се појави кратко објаснување.

Една од најдобрите работи за Daydream Doodler е тоа што автоматски ја зачувува вашата работа што е во тек помеѓу сесиите за да не треба да се грижите дали ќе изгубите ништо ако треба да одморите или да го исклучите компјутерот. Кога ќе завршите со вашиот цртеж, едноставно извезете го користејќи ја вградената функција за извоз што се наоѓа во менито „Daydream Doodler“.

Извезените цртежи може да се најдат во вашата папка „Слики“ во нивната сопствена посветена папка „Daydream Doodler“ што ги прави лесно да ги најдете секогаш кога ви требаат.

Генерално, ако барате лесен за користење софтвер за графички дизајн кој е и забавен и функционален, тогаш не гледајте подалеку од Daydream Doodler за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Norbyte
Страница на издавачи http://www.norbyte.com/
Датум на издавање 2019-10-09
Датум на додавање 2019-10-09
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Илустрациски софтвер
Верзија 5.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 318

Comments:

Најпопуларни