AnyUTube for Mac

AnyUTube for Mac 9.2.2

Опис

AnyUTube за Mac: Врвен преземач и конвертор на видео на YouTube

Дали сте уморни од тампонирање видеа на YouTube? Дали сакате да ги гледате вашите омилени видеа офлајн без никакви прекини? Не гледајте подалеку од AnyUTube за Mac, врвниот преземач и конвертор на видеа на YouTube.

AnyUTube е моќен софтвер кој ви овозможува лесно преземање видеа на YouTube. Со својот кориснички интерфејс, преземањето на вашите омилени видеа никогаш не било полесно. Можете да преземете до 600 видеа во исто време, што го прави совршен за оние кои сакаат да зачуваат повеќе видеа одеднаш.

Не само што можете да преземате видеа на YouTube со AnyUTube, туку можете и да ги конвертирате во различни аудио формати како MP3, M4A, WAV и многу повеќе. Оваа функција е совршена за оние кои сакаат да ја слушаат омилената музика офлајн или да креираат плејлиста со нивните омилени песни.

Една од најдобрите карактеристики на AnyUTube е неговата способност да пренесува преземени датотеки директно од вашиот Mac компјутер на вашиот iPhone користејќи iTunes. Ова значи дека можете да уживате во вашата преземена содржина во движење без да се грижите за поврзувањето на интернет.

Но, што го издвојува AnyUTube од другите преземачи на видео на пазарот? Да разгледаме подетално некои од неговите клучни карактеристики:

Брзи брзини на преземање

Со напредната технологија на AnyUTube, преземањето видеа на YouTube никогаш не било побрзо. Може да очекувате молскавична брзина кога преземате дури и големи датотеки.

Преземања со висок квалитет

AnyUTube гарантира дека сите преземања се во висококвалитетна резолуција за да го добиете најдоброто можно искуство за гледање. Повеќе нема да треба да се грижите за заматени или пикселирани слики!

Сериско преземање

Како што споменавме порано, AnyUTube им овозможува на корисниците да преземаат до 600 видеа истовремено. Оваа функција заштедува време и напор дозволувајќи им на корисниците да преземаат сериски повеќе датотеки одеднаш.

Лесен за употреба интерфејс

Интерфејсот на софтверот е дизајниран со едноставност на ум, така што дури и почетниците можат да го користат без никакви проблеми. Сите потребни функции се лесно достапни од самиот главен екран.

Безбедно и безбедни преземања

AnyUTube гарантира безбедно и безбедно преземање со скенирање на сите датотеки пред да се преземат на вашиот компјутер или уред. Нема да се грижите за вируси или малициозен софтвер што ќе го заразат вашиот систем!

Како заклучок, ако барате лесен за употреба, но моќен преземач и конвертор на видео за Mac компјутери, тогаш не гледајте подалеку од AnyUTube! Со своите брзи брзини на преземање, висококвалитетни преземања, можности за сериско преземање и лесен за користење интерфејс - овој софтвер ќе се погрижи да се задоволат сите ваши потреби за забава!

Целосни спецификации
Издавач Amoyshare
Страница на издавачи http://www.amoyshare.com/
Датум на издавање 2021-03-16
Датум на додавање 2021-03-16
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Забавен софтвер
Верзија 9.2.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 130

Comments:

Најпопуларни