NetShred X for Mac

NetShred X for Mac 5.5

Mac / Mireth Technology / 12602 / Целосни спецификации
Опис

NetShred X за Mac - врвната апликација за приватност на Интернет

Во денешното дигитално доба, приватноста на интернет е главна грижа за сите. Со зголемениот број на лични информации што се споделуваат на интернет, стана поважно од кога и да е да го заштитите вашиот онлајн идентитет и да ги чувате вашите податоци за прелистување безбедни. Ова е местото каде што доаѓа NetShred X - врвната апликација за приватност на интернет за Mac OS.

NetShred X е лесна за употреба апликација за бришење на патеки на интернет, која безбедно ги брише податоците од прелистувањето што вашиот прелистувач и програмите за е-пошта ги оставаат зад себе. Дизајниран е да го брише кешот и автоматски да ја брише историјата, осигурувајќи дека нема да останат траги од вашата онлајн активност на вашиот компјутер.

Лесен за користење

Една од најдобрите работи за NetShred X е колку е лесно да се користи. За разлика од другите интернет гуми за бришење што бараат од вас рачно бришење датотеки или скенирање, NetShred X работи автоматски во заднина. Ова значи дека не треба да се сеќавате да го користите секогаш кога пребарувате на интернет или ја проверувате вашата е-пошта - тој ја врши целата работа за вас.

Брз и ефикасен

Друга одлична карактеристика на NetShred X е неговата брзина и ефикасност. Бидејќи работи во заднина, не мора да чекате да заврши пред повторно да го користите компјутерот. Работи брзо и тивко, осигурувајќи дека се бришат сите траги од вашата онлајн активност без забавување на вашиот систем.

Сеопфатна покриеност

NetShred X го покрива скоро секој прелистувач и програма за е-пошта на Mac OS, осигурувајќи се дека без разлика каков софтвер користите, сите траги од вашата онлајн активност се целосно избришани. Ги брише датотеките од кешот, ги брише дневниците на историјата, ги брише кешовите за преземање, како и кешовите за брзо време меѓу другите.

Безбедно бришење

Кога ги бришеме датотеките од нашите компјутери или ги празниме корпите за отпадоци, претпоставуваме дека ги нема засекогаш, но тоа не е секогаш точно, особено кога се работи за чувствителни информации како лозинки или детали за кредитна картичка, кои може да ги врати секој со пристап доколку не ги отстрани правилно. исклучен. За да обезбеди целосна безбедност при отстранувањето на таквите чувствителни информации, Netshredder користи напредни алгоритми кои ги презапишуваат избришаните податоци повеќе пати, осигурувајќи дека тие не можат да се обноват на кој било начин.

Заклучок:

Ако барате лесна за употреба апликација за приватност на интернет, која ќе ги чува сите траги од вашата онлајн активност на Mac OS, тогаш не гледајте подалеку од NetShred X. Со својата автоматска работа, брзи перформанси, сеопфатна покриеност низ прелистувачите и е-поштата програми, како и можности за безбедно бришење, овој софтвер обезбедува комплетно решение за секој што е загрижен за нивниот дигитален отпечаток. Испробајте бесплатен пробен период денес!

Целосни спецификации
Издавач Mireth Technology
Страница на издавачи http://www.mireth.com/
Датум на издавање 2019-10-11
Датум на додавање 2019-10-11
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за приватност
Верзија 5.5
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 12602

Comments:

Најпопуларни