Practica Musica for Mac

Practica Musica for Mac 7.019

Mac / Ars Nova Software / 1743 / Целосни спецификации
Опис

Practica Musica за Mac - вашата сеопфатна музичка теорија и тутор за обука за уши

Дали барате сеопфатен тутор за музичка теорија и обука за уши што може да ви помогне да ги подобрите вашите вештини во висина, ритам, скали и клучни потписи, интервали, акорди и диктати? Не гледајте подалеку од Practica Musica за Mac!

Practica Musica е моќна софтверска програма дизајнирана да им помогне на музичарите од сите нивоа да го подобрат своето разбирање на теоријата на музика и да ги развијат своите вештини за тренирање уши. Без разлика дали сте почетник штотуку почнувате или искусен музичар кој сака да ги подигне вашите вештини на следното ниво, Practica Musica има се што ви треба за да успеете.

Со својот интуитивен интерфејс и приспособливи активности, Practica Musica го олеснува учењето со ваше темпо. Можете да изберете од широк спектар на вежби кои опфаќаат сè, од основно препознавање на ноти до напредни прогресии на акорд. А со вградената поддршка за MIDI, можете дури и да користите Practica Musica со вашата омилена тастатура или друг MIDI уред.

Па зошто да чекаме? Ако сериозно сакате да го подобрите знаењето за музичката теорија и да ги развиете вештините за тренирање уши, преземете ја Practica Muscia за Mac денес!

Целосни спецификации
Издавач Ars Nova Software
Страница на издавачи http://www.ars-nova.com
Датум на издавање 2020-07-14
Датум на додавање 2020-07-14
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Хоби софтвер
Верзија 7.019
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1743

Comments:

Најпопуларни