Printopia for Mac

Printopia for Mac 3.0.14

Mac / Ecamm Network / 29295 / Целосни спецификации
Опис

Printopia за Mac е моќен софтвер кој ви овозможува да ги споделувате вашите печатачи со кој било iPhone, iPad или iPod Touch. Со Printopia, можете лесно да печатите од вашиот iOS уред без потреба од дополнителен хардвер или комплицирани процеси за поставување.

Printopia додава виртуелни печатачи на вашиот Mac, овозможувајќи ви да зачувувате отпечатоци како PDF датотеки директно на вашиот компјутер. Без разлика дали имате приклучен инк-џет печатач во вашиот Mac, ласерски печатач вклучен во вашиот рутер или дури и мрежен печатач, ако вашиот Mac може да печати на него, Printopia ќе го сподели. Софтверот поддржува дури и многу печатачи заштитени со лозинка.

Ecamm ја става леснотијата на користење на прво место со Printopia. Кликнете двапати за да го инсталирате софтверот и за неколку секунди да ги видите повеќето поврзани печатачи на вашиот iPhone, iPad или iPod Touch. Ќе ги видите и виртуелните печатачи на Printopia „Send To Mac“ и „Send To Dropbox on Mac“.

Printopia додава печатач „Send To Mac“ во вашата мрежа. Оваа опција за виртуелно печатење ќе зачува датотека PDF или JPG директно на вашиот компјутер без да троши хартија следниот пат кога ќе треба да испечатите страница за потврда.

Корисниците на Dropbox.com исто така можат да имаат корист од функциите на Printopia со печатење PDF и JPG датотеки директно во папката Dropbox на нивниот компјутер. Dropbox ќе се грижи за синхронизирање на отпечатоците за пристап каде и да одат.

Една од најдобрите работи за Printopia е тоа што работи независно од споделувањето на печатачот и на кој било начин не го менува оперативниот систем Mac или iOS на корисникот. Ова значи дека корисниците не треба да се грижат за повторно конфигурирање на нивниот систем за печатење кога го користат овој софтвер.

Севкупно, Printopia е одлично решение за секој кој сака лесен начин за споделување на нивните печатачи со нивните iOS уреди, додека истовремено штеди хартија!

Целосни спецификации
Издавач Ecamm Network
Страница на издавачи http://www.ecamm.com
Датум на издавање 2019-10-14
Датум на додавање 2019-10-14
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за печатач
Верзија 3.0.14
Барања за ОС Mac
Барања
Цена $19.95
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 29295

Comments:

Најпопуларни