BBAutoComplete for Mac

BBAutoComplete for Mac 1.6.1

Mac / C-Command Software / 8096 / Целосни спецификации
Опис

BBAutoComplete за Mac: Крајната алатка за автоматско комплетирање на Word за програмери

Дали сте уморни од постојано пишување долги имиња на променливи и методи? Дали сакате да заштедите време и да ја зголемите вашата продуктивност додека кодирате? Ако одговорот е да, тогаш BBAutoComplete е совршено решение за вас. BBAutoComplete е алатка за автоматско пополнување на зборови што додава удобност на вашето искуство со кодирање. Тоа е алатка која мора да ја има за програмерите кои сакаат да го забрзаат својот работен тек.

BBAutoComplete е компатибилен со различни апликации како што се Affrus, BBEdit, Mailsmith, Microsoft Word, Script Debugger, Smile, Tex-Edit Plus и TextWrangler. Со инсталирано BBAutoComplete на вашиот Mac уред, можете да напишете почеток на зборот и да притиснете копче за да го завршите автоматски. Ако BBAutoComplete погоди погрешно или предложи ирелевантна опција за завршување првично, не грижете се; продолжете со притискање на копчето додека не помине низ други можни завршувања.

За разлика од другите алатки за автоматско комплетирање кои бараат рачно наставни кратенки и проширувања пред употреба; BBAutoComplete ја избегнува оваа мака со автоматско пребарување на проширувања во отворените документи на програмата. Ова значи дека секогаш предлага завршувања релевантни за вашата моментална задача без никаков дополнителен напор од вас.

BBAutoComplete е веројатно најкорисен за програмери кои треба точно да запомнат и да пишуваат долги имиња на променливи и методи. Сепак, може да помогне и при пишувањето проза кога пишувањето долги зборови брзо станува неопходно.

BBEdit 9 има вградена функција за автоматско комплетирање; сепак, BBAutoComplete нуди неколку предности во однос на карактеристиката на BBEdit на некој начин. Во зависност од тоа каде е поставен курсорот во прозорецот за уредувач на документи BBEdit 9, може да ги игнорира потенцијалните комплетирања дури и ако тие се појавуваат на само неколку линии подалеку во истата датотека со документи. Спротивно на тоа, BBAutocomplete постојано ги покажува истите комплетирања без оглед на поставеноста на курсорот во документите отворени во списокот со поддржани апликации. со што се намалува списокот со предлози за завршување, што дополнително ги прави порелевантни од кога било досега.

Како заклучок, BBauto-complete нуди ефикасен начин за пополнување зборови додека програмирате или пишувате прозни содржини. Заштедува време со намалување на копчињата потребни за време на сесиите за пишување, со што значително се зголемуваат нивоата на продуктивност. Со неговата компатибилност со повеќе апликации што ги користат програмерите ширум светот, има смисла зошто многумина го избраа BBauto-complete како нивна алатка за автоматско пополнување на зборови. Земете ја вашата денес!

Целосни спецификации
Издавач C-Command Software
Страница на издавачи http://c-command.com
Датум на издавање 2019-10-18
Датум на додавање 2019-10-18
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Алатки за кодирање
Верзија 1.6.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8096

Comments:

Најпопуларни