Scorpion BarCode for Mac

Scorpion BarCode for Mac 3.3

Mac / Scorpion Research / 6252 / Целосни спецификации
Опис

Scorpion Barcode for Mac: The Ultimate Creation Barcode Utility

Дали барате комплетна алатка за создавање баркод што може да ви помогне брзо да креирате слики од баркод за употреба во други апликации? Не гледајте подалеку од Scorpion BarCode за Mac. Овој моќен софтвер поддржува широк спектар на симболики, што го прави совршена алатка за бизниси од сите големини.

Со Scorpion BarCode, можете лесно да креирате векторски PDF или EPS документи што може да се уредуваат, како и документи со битмапа PNG или TIFF со транспарентност. Можете дури и да ги залепите вашите бар-кодови во други апликации едноставно преку таблата со исечоци. И ако треба автоматски да печатите уметнички дела подготвени за камера, овој софтвер ве опфати.

Но, тоа не е се. Scorpion BarCode, исто така, ви овозможува да конвертирате текст во други апликации во графика со баркод користејќи AppleScript. Примероци на AppleScripts се достапни за да ви овозможат да го автоматизирате работниот тек на креирање баркод, вклучувајќи интегрирање на баркодови во популарната база на податоци, табеларни пресметки и софтвер за процесор на текст.

И ако прилагодените решенија за скриптирање се она што ви треба, Scorpion BarCode го покрива и тоа. Достапна е и верзија на командната линија, која овозможува моќни сопствени решенија за скриптирање надвор од AppleScript или Automator. Интегрирајте се во решенија директно користејќи Unix технологии како што се скрипти на школка или преку веб-CGI скрипти.

Но, можеби една од најдобрите работи за Scorpion BarCode е колку е лесен за користење. Целото упатство за употреба е вградено во помошта на екранот и може да се гледа одделно - така што без разлика дали сте искусен корисник или штотуку започнувате со технологијата за баркодирање, овој софтвер ќе биде лесен за користење.

Значи, какви симболики поддржува Scorpion BarCode? Еве сеопфатна листа:

- EAN-13 (со или без дополнителни кодови)

- EAN-8

- EAN-128

- ЕАН-14

- ЕАН-18

- ЕАН-Купон

- EAN-Брзина

- UPC-A (со или без дополнителни кодови)

- UPC-E

- Шифра 128

- Шифра 93

- Шифра 39

...и многу повеќе!

Со внесување на текстот на бар-кодот, софтверот го произведува графичкиот еквивалент користејќи една од овие избрани симболологии - давајќи им на бизнисите како вашиот неспоредлива флексибилност кога станува збор за креирање и управување со нивните баркодови.

Како заклучок: ако на вашиот бизнис му треба лесно за користење, но моќно решение за креирање и управување со баркодови на Mac компјутери - не гледајте подалеку од Scorpion Barcode! Со својата широка палета на поддржани симболики и флексибилни опции за автоматизација преку AppleScript и интерфејси на командната линија - овој софтвер ќе направи кратка работа дури и од сложени проекти, додека сè ќе биде доволно едноставно за секој да може веднаш да започне!

Целосни спецификации
Издавач Scorpion Research
Страница на издавачи http://www.scorpionresearch.com
Датум на издавање 2021-11-05
Датум на додавање 2021-11-05
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за управување со бази на податоци
Верзија 3.3
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 6252

Comments:

Најпопуларни