Mac PDF Split and Merge for Mac

Mac PDF Split and Merge for Mac 3.0

Опис

SysTools Mac PDF Split and Merge е моќна софтверска алатка која ви овозможува да разделите и споите повеќе PDF-датотеки на вашиот Mac оперативен систем. Оваа извонредна алатка доаѓа со неколку функционалности кои ви дозволуваат да поделите и споите одредени или сите страници од PDF-датотека, што ја прави суштинска алатка за графички дизајнери, издавачи и секој што работи со PDF документи.

Со софтверот SysTools Mac PDF Split and Merge, добивате шест различни начини да ги разделите вашите PDF-датотеки на Mac OS. Тие вклучуваат број на страница, опсег, големина, секоја страница, непарна и парна страница. Можете исто така да споите PDF-датотеки по опсег на страници за да се придружите на одредени страници на PDF-датотеки. Дополнително, оваа алатка ви овозможува да го поделите споениот PDF по големина.

Една од најзначајните предности на користењето на овој софтвер е неговата способност да го одржува интегритетот на податоците додека ги дели или спојува вашите документи. Софтверот се грижи за прекините на страниците, ориентацијата на маргините, структурата на распоредот и форматирањето на вашите документи додека го одржува интегритетот на податоците.

Услужната алатка SysTools Mac PDF Split and Merge, исто така, обезбедува вградена функционалност за разделување и спојување на PDF-датотеки заштитени со лозинка (Лозинката мора да му биде позната на корисникот). Оваа функција им олеснува на корисниците кои работат со чувствителни информации за кои е потребна заштита со лозинка.

Друга одлична карактеристика на оваа алатка е неговата способност да обработува голем број датотеки одеднаш без никакви проблеми. Може да ракува со големи pdf-датотеки на големо без никакви проблеми што го прави идеален избор за бизниси кои редовно се занимаваат со големи количини на податоци.

Софтверот обезбедува флексибилност при зачувување на споени pdf документи или во нов pdf или постоечки pdf формат. Исто така, им дава на корисниците слобода да прескокнуваат или одржуваат прилози во излезни pdf-датотеки.

Оваа моќна алатка ги поддржува сите верзии на оперативниот систем Mac што ја прави достапна за секого без разлика дали користи постара верзија или не.

Ако не сте сигурни да го купите овој производ веднаш, но сепак сакате да ги испробате неговите карактеристики пред целосно да го извршите - без грижи! Може да преземете бесплатна пробна верзија која ви овозможува да поделите и споите до 5 Pdf за да можете да ги тестирате неговите способности пред да одлучите дали вреди да се инвестира во употреба со полно работно време.

Како заклучок: ако барате ефикасен начин да управувате со вашите Pdf на Mac OS, тогаш не гледајте подалеку од SysTools Mac Pdf Split And Merge Software! Со своите напредни функции, како што се шест различни начини за разделување/спојување страници, заедно со одржување на интегритетот на податоците за време на обработката, го прават тоа единствено решение достапно денес!

Целосни спецификации
Издавач SysTools
Страница на издавачи http://www.systoolsgroup.com/
Датум на издавање 2020-07-15
Датум на додавање 2020-07-15
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија PDF софтвер
Верзија 3.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 11

Comments:

Најпопуларни