Merlin Server for Mac

Merlin Server for Mac 6.4.4.67455

Mac / ProjectWizards / 276 / Целосни спецификации
Опис

Merlin Server за Mac е моќен деловен софтвер кој обезбедува врвен мрежен пејзаж за овозможување професионално управување со проекти. Со Merlin Server, можете да ја редефинирате вистинската леснотија на користење со доставување не помалку од три вградени мрежни услуги во форма на System Preference. Овој софтвер е дизајниран да им помогне на бизнисите да управуваат со нивните проекти поефикасно и поефективно.

Серверот Merlin нуди широк спектар на функции што го прават идеален избор за бизниси кои сакаат да ги насочат процесите за управување со проекти. Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата способност да ги објавува сите проекти за Merlin на Mac OS X, вклучително и пристап за веб-прелистувачи и iPhone-и. Ова значи дека можете да пристапите до вашите проекти од каде било, во секое време, користејќи кој било уред.

Друга одлична карактеристика на Merlin Server се неговите вградени мрежни услуги. Овие услуги се секогаш достапни и вградени директно во Mac OS X, што го олеснува поставувањето и користењето. Со овие услуги, можете лесно да споделувате датотеки и да соработувате со членовите на тимот во реално време.

Серверот Merlin исто така нуди напредни безбедносни карактеристики кои обезбедуваат вашите податоци да останат безбедни и безбедни во секое време. Можете да поставите кориснички сметки со различни нивоа на дозволи за пристап, осигурувајќи дека само овластени корисници имаат пристап до чувствителни информации.

Покрај овие карактеристики, Merlin Server нуди и низа опции за прилагодување кои ви овозможуваат да го приспособите софтверот за да ги задоволи вашите специфични потреби. Можете да ги приспособите работните текови, да креирате сопствени полиња и шаблони, па дури и да се интегрирате со други деловни апликации.

Севкупно, Merlin Server е одличен избор за бизниси кои бараат моќно решение за управување со проекти што обезбедува вистинска леснотија на користење и напредни безбедносни карактеристики. Без разлика дали управувате со мали или големи проекти, овој софтвер има се што ви треба за да останете организирани и на вистинскиот пат. Па зошто да чекаме? Пробајте го Merlin Server денес!

Целосни спецификации
Издавач ProjectWizards
Страница на издавачи http://www.projectwizards.net/
Датум на издавање 2020-10-07
Датум на додавање 2020-10-07
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за управување со проекти
Верзија 6.4.4.67455
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 276

Comments:

Најпопуларни