PTGui Pro for Mac

PTGui Pro for Mac 12.0b9

Mac / New House Internet Services B.V. / 262 / Целосни спецификации
Опис

PTGui Pro за Mac - врвен софтвер за панорамско шиење слики

Дали сте уморни да се борите со повеќе слики за да создадете совршена панорама? Дали сакате да ја подигнете вашата панорамска фотографија на следното ниво? Не гледајте подалеку од PTGui Pro за Mac, врвниот софтвер за панорамско шиење слики.

PTGui Pro е професионална верзија на софтвер за панорамско шиење слики за Windows и macOS. Главната разлика помеѓу двете верзии е поддршката за HDR шиење, маскирање, корекција на погледот и вињетирање, експозиција и корекција на балансот на белата боја во PTGui Pro. Првично започна како графички кориснички интерфејс за алатки за панорама (оттука и името), PTGui еволуираше во целосно опремена, водечка во индустријата апликација за шиење фотографии.

Со PTGui Pro, создавањето прекрасни панорами никогаш не било полесно. Само пуштете ги вашите фотографии во PTGui и ќе открие како тие се преклопуваат. Без разлика дали работите со повеќе редови слики или леќи со рибино око, PTGui може да се справи со сето тоа. И за разлика од другите шевови кои не успеваат на тешки сцени, PTGui ви дава целосна контрола врз резултатот за да можете да креирате совршени панорами секој пат.

Но, тоа не е сè - со напредните функции на PTGui Pro, како што се можностите за шиење и маскирање HDR, можете да ги подигнете вашите панорами до нови височини. Правилната изложеност и проблемите со балансот на белата боја со леснотија со користење на овој моќен софтвер.

И ако барате целосно сферични панорами од 360 степени, не гледајте подалеку од PTGui Pro. Со интерактивни панорамски гледачи и за локално гледање на вашиот компјутер и за вградување на веб-страници, корисниците можат да гледаат наоколу во која било насока со кликнување и влечење со глувчето.

Па зошто да изберете PTGui Pro наместо други апликации за шиење фотографии? За почеток, неговиот кориснички интерфејс го прави лесен за користење дури и ако сте нови во панорамската фотографија. Но, уште поважно - неговите напредни карактеристики го прават да се издвојува од толпата.

Како заклучок: ако сакате лесна за употреба, но моќна алатка која ќе ви помогне да ги подигнете вашите вештини за панорамска фотографија до нови височини - тогаш не гледајте подалеку од PTGUI PRO FOR MAC!

Целосни спецификации
Издавач New House Internet Services B.V.
Страница на издавачи http://www.ptgui.com/
Датум на издавање 2020-07-15
Датум на додавање 2020-07-15
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Дигитални алатки за фотографии
Верзија 12.0b9
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 262

Comments:

Најпопуларни