Mac Mouse Fix for Mac

Mac Mouse Fix for Mac 2.1

Опис

Mac Mouse Fix за Mac е моќен софтвер кој ви овозможува да преземете целосна контрола над глувчето и да го приспособите според вашите преференции. Овој софтвер за драјвери е дизајниран специјално за корисници на Mac кои сакаат да ја подобрат својата продуктивност и да го насочат својот работен тек.

Со Mac Mouse Fix, можете да се префрлате помеѓу Spaces, да активирате Mission Control, Launchpad или Quick Look со само еден клик на копче. Можете исто така да ги користите страничните копчиња на глувчето за да се движите низ страниците во прелистувачот или да вршите други дејства кои се неопходни за вашата работа.

Една од истакнатите карактеристики на овој софтвер е неговиот нов алгоритам за непречено лизгање кој постигнува совршена рамнотежа помеѓу флуидноста и контролата. Ова значи дека можете лесно да се движите низ документи или веб-страници, додека ја одржувате прецизноста и точноста.

Друга одлична карактеристика на Mac Mouse Fix е неговата способност да ви овозможи да ја менувате насоката на лизгање на глувчето независно од насоката на лизгање на подлогата. Ова значи дека ако претпочитате природно лизгање на вашата подлога, но не и на глувчето, можете лесно да го прилагодите без никакви проблеми.

Mac Mouse Fix, исто така, нуди напредни опции за прилагодување, како што се прилагодување на брзината и чувствителноста на движењето на курсорот, менување на доделувањата на копчињата и создавање сопствени профили за различни апликации. Со овие функции при рака, можете да ги приспособите поставките за глувчето според одредени задачи или проекти.

Овој софтвер за драјвери е компатибилен со најпопуларните марки на глувци како што се Logitech, Microsoft, Razer, Apple Magic Mouse 1 & 2 (со и без Lightning порт), Magic Trackpad 2 (со и без Lightning порта), Kensington Expert Mouse/TrackballWorks итн. , што го прави идеален избор за секој кој сака да ја подобри својата продуктивност на Mac компјутер.

Покрај неговата импресивна функционалност и опции за прилагодување, Mac Mouse Fix може да се пофали и со интуитивен кориснички интерфејс што им олеснува на корисниците од сите нивоа да се движат низ неговите различни поставки и функции. Елегантниот дизајн на софтверот гарантира беспрекорно интегрирање во околината на macOS без никакви пречки или проблеми со компатибилноста.

Генерално, ако барате доверливо софтверско решение за драјвери кое ќе ви помогне да го оптимизирате работниот тек на Mac компјутер преку обезбедување напредни опции за прилагодување и подобрена функционалност - не гледајте подалеку од Mac Mouse Fix!

Целосни спецификации
Издавач Noah Nuebling
Страница на издавачи https://www.mousefix.org
Датум на издавање 2022-01-10
Датум на додавање 2022-01-10
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 2.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Big Sur macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 243

Comments:

Најпопуларни