Flame Painter 4 Pro for Mac

Flame Painter 4 Pro for Mac 4.1

Mac / Escape Motions / 2123 / Целосни спецификации
Опис

Flame Painter 4 Pro за Mac е моќен софтвер за графички дизајн кој ви овозможува лесно да креирате неверојатна дигитална уметност. Овој наградуван софтвер за сликање е дизајниран да ви помогне да ја ослободите вашата креативност и да ги оживеете вашите идеи. Со своите револуционерни системи за честички, Flame Painter 4 Pro нуди сосема нов свет на можности што не можат да се најдат во друг софтвер.

Без разлика дали сте искусен уметник или штотуку почнувате, Flame Painter 4 Pro има сè што ви треба за да создадете прекрасни уметнички дела. Неговиот интуитивен интерфејс и алатките кои се лесни за корисникот му го олеснуваат на секој да започне, додека неговите напредни функции обезбедуваат бескрајни можности за прилагодување и експериментирање.

Една од највозбудливите карактеристики на Flame Painter 4 Pro се неговите системи за честички. Овие уникатни четки ви овозможуваат да сликате со честички слични на живиот свет кои можат да се приспособат на безброј начини. Можете да ја прилагодите големината, обликот, бојата, непроѕирноста и однесувањето на секоја четка за честички за да создадете навистина уникатни ефекти.

Покрај системите за честички, Flame Painter 4 Pro вклучува и процесни поставки за четки кои нудат неограничени опции за прилагодување. Овие поставки се идеални за усовршување на широк спектар на проекти од дигитална уметничка композиција до фотографија или каде било на друго место каде што сакате вашата работа да изгледа кул.

Друга одлична карактеристика на Flame Painter 4 Pro е неговата поддршка за векторски слоеви. Ова ви овозможува да работите со скалабилна графика која лесно може да се промени големината без губење на квалитетот. Без разлика дали создавате логоа или илустрации, векторските слоеви ви ја даваат флексибилноста и контролата потребни за резултати од професионален степен.

Flame Painter 4 Pro вклучува и неколку алатки за продуктивност кои ја прават работата со софтверот уште поефикасна. Напредниот Создавач на четки ви овозможува да дизајнирате сопствени четки од нула или лесно да ги менувате постоечките. Алатката за симетрија го олеснува создавањето симетрични дизајни брзо и прецизно, додека додатокот Photoshop ви овозможува беспрекорно да го интегрирате Flame Painter во вашиот постоечки работен тек.

Конечно, целосната поддршка за гестови со повеќе допир значи дека корисниците можат целосно да ги искористат нивните уреди со овозможен допир кога работат на нивните проекти во Flame Painter 4 Pro.

Генерално, ако барате моќен софтвер за графички дизајн кој нуди неспоредлива креативна слобода и флексибилност, тогаш не гледајте подалеку од Flame Painter 4 Pro за Mac! Со својата иновативна технологија Системи на честички во комбинација со процедурални претходно поставени четки и поддршка за векторски слој - оваа наградувана програма за сликање ќе ви помогне да го ослободите вашиот внатрешен уметник како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач Escape Motions
Страница на издавачи http://www.escapemotions.com
Датум на издавање 2019-10-23
Датум на додавање 2019-10-23
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Илустрациски софтвер
Верзија 4.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2123

Comments:

Најпопуларни