CleanArchiver for Mac

CleanArchiver for Mac 3.0a7

Опис

CleanArchiver за Mac: The Ultimate Archiving Utility

Дали сте уморни од користење на комплициран софтвер за архивирање кој зазема премногу простор на вашиот компјутер? Дали сакате едноставна и вешта алатка за архивирање што може да креира архиви со различни типови архиви и практични опции? Не гледајте подалеку од CleanArchiver за Mac.

CleanArchiver е моќна алатка за архивирање која поддржува не само стандардни типови архиви како gzip, bzip2 и zip, туку и компресирана слика на дискот. Со CleanArchiver, можете лесно да креирате архиви со само неколку кликања на глувчето.

Една од најдобрите работи за CleanArchiver е неговата способност да ги исклучи системските датотеки карактеристични за Mac OS X, како на пр. DS_Store и приспособена датотека со икони (Icon\r) во вашата архива. Ова значи дека вашата архива секогаш ќе биде чиста на други оперативни системи. Нема повеќе да се грижите за проблемите со компатибилноста кога споделувате датотеки со други.

Дополнително, ако апликацијата DropStuff објавена од Allume Systems Inc. е инсталирана на вашиот систем, CleanArchiver може да креира архиви StuffIt и StuffIt X со повикување на DropStuff преку AppleScript. Ова го прави уште полесно споделувањето датотеки со други кои можеби немаат пристап до истиот софтвер за архивирање како и вие.

CleanArchiver нуди и практични опции како заштита со лозинка за вашите архиви, поставки за ниво на компресија и можност за поделување на големи архиви на помали за полесно споделување. И бидејќи е толку лесен за користење, ќе најдете дека го користите постојано - толку многу што вреди да го ставите на вашиот Dock!

Генерално, CleanArchiver е одличен избор за секој кој бара едноставна, но моќна алатка за архивирање за нивниот Mac компјутер. Со неговата поддршка за различни типови архиви и практични опции, создавањето архиви никогаш не било полесно или поефикасно. Пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач Anyakichi
Страница на издавачи http://www.sopht.jp/
Датум на издавање 2019-10-23
Датум на додавање 2019-10-23
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Прилагодување на работната површина
Верзија 3.0a7
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 641

Comments:

Најпопуларни