sixtyforce for Mac

sixtyforce for Mac 2.0.1

Опис

Sixtyforce за Mac - The Ultimate Nintendo 64 емулатор

Дали сте обожаватели на класичните игри на Nintendo 64, но веќе ја немате конзолата? Дали сакате да ги оживеете спомените од детството играјќи ги омилените игри N64 на вашиот Mac? Не гледајте подалеку од Sixtyforce, врвниот емулатор за водење игри на Nintendo 64 на вашиот Mac.

Што е Sixtyforce?

Sixtyforce е емулатор кој ви овозможува да играте игри на Nintendo 64 на вашиот Mac. Тоа го прави со динамично преведување на кодот што го користи Nintendo 64 во нешто што вашиот Mac може да го разбере. Ова значи дека речиси секој дел од Nintendo 64 е макотрпно рекреиран целосно надвор од софтвер за да се постигне таков неверојатен подвиг.

Со Sixtyforce, можете да уживате во сите ваши омилени наслови N64 без да се грижите за наоѓање и купување на вистинска конзола. Едноставно преземете го и инсталирајте го емулаторот, вчитајте ги ROM-ите на вашите игри и почнете да играте!

Карактеристики

Sixtyforce доаѓа полн со функции дизајнирани да го подобрат вашето искуство со игри:

1. Висококвалитетна графика: со напредниот графички мотор на Sixtyforce, можете да уживате во остри визуелни слики и непречена игра дури и на постари Mac компјутери.

2. Приспособливи контроли: можете да ги приспособите контролите за секоја игра според вашите преференци користејќи тастатура или тастатура за игри.

3. Зачувај држави: Состојбите за зачувување ви дозволуваат да го зачувате напредокот во која било игра во секое време за да можете да продолжите од каде сте застанале подоцна.

4. Шифри за измами: Ако се чувствувате авантуристичко или само сакате дополнителна помош да поминете низ тешките нивоа, Sixtyforce поддржува шифри за измами за многу популарни N64 наслови.

5. Поддршка за повеќе играчи: може да играте игри со повеќе играчи со пријателите преку локална мрежна конекција или онлајн користејќи поддршка за Netplay.

Компатибилност

Sixtyforce е компатибилен со повеќето модерни верзии на macOS (поранешен OS X), вклучувајќи Catalina (10.15), Mojave (10.14), High Sierra (10.13), Sierra (10.12), El Capitan (10.11), Yosemite (10.10), Mavericks (10 9), планински лав (10. 8), лав (1. 7), снежен леопард (1. 6). Исто така, поддржува и Mac базирани на Intel и PowerPC, така што секој може да ужива во своите омилени наслови N64 без оглед на нивното хардверско поставување.

Поддржани игри

Sixtyforce поддржува стотици популарни N64 наслови, вклучувајќи класици како Super Mario 64, The Legend of Zelda: Ocarina of Time, GoldenEye 007, Banjo-Kazooie, Donkey Kong Country 2 и повеќе! Со својата напредна технологија за емулација и компатибилност со повеќето модерни верзии macOS, лесно е да се види зошто sixty force стана еден од најпопуларните емулатори достапни денес!

инструкции за инсталација

Инсталирањето на шеесет сили е брзо и лесно:

1.Преземете шеесет сила од нашата веб-страница.

2. Кликнете двапати на преземената датотека.

3.Повлечете шеесет сила во папката Апликации

4.Отворете шеесет сила од папката Апликации

5. Вчитајте ја која било поддржана датотека ROM

6. Уживајте!

Заклучок

Ако ве зафати носталгијата, тогаш нема подобар начин од преживување на тие спомени од детството отколку да играте класични игри на Ninteto-6-4 директно од самиот macOS! Со својата напредна технологија за емулација заедно со висококвалитетен графички мотор и приспособливи контроли го прави единствениот емулатор достапен денес! Па, што се чека? Преземете sixy-force сега и почнете да уживате во сите оние класични игри на nintendo-6-4 веднаш!

Целосни спецификации
Издавач Gerrit
Страница на издавачи http://gerrit.net/
Датум на издавање 2020-09-17
Датум на додавање 2020-09-17
Категорија Игри
Под категорија Други игри
Верзија 2.0.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 10303

Comments:

Најпопуларни