Push Diagnostics for Mac

Push Diagnostics for Mac 3.2

Mac / Twocanoes Software / 144 / Целосни спецификации
Опис

Push Diagnostics за Mac: Крајната алатка за услугата за известување за Push на Apple

Дали сте програмер кој се бори со сложеноста на услугата Apple Push Notification? Дали ви е тешко да потврдите дали може да се пристапи до соодветните хостови на нивните соодветни порти од која било мрежа на која сте? Ако одговорот е да, тогаш Push Diagnostics е тука да помогне!

Push Diagnostics е лесна за употреба алатка која брзо ја потврдува достапноста на APN-овите. Со само еден клик, оваа алатка обезбедува брз преглед на достапноста и поставките на APN за да се валидираат и серверите за тестирање и производство на APN. Исто така, нуди детални резултати со име, IP адреси и приближна латентност на врските.

Овој софтвер е дизајниран специјално за програмери кои сакаат да се осигураат дека нивните притисни известувања се испорачуваат без никакви проблеми. Тоа им помага да ги идентификуваат потенцијалните проблеми пред да станат големи проблеми.

Интерфејс со едно копче

Интерфејсот со едно копче на Push Diagnostics им олеснува на програмерите да ја користат оваа алатка без никакви проблеми. Сè што треба да направат е да го отворат софтверот и да кликнат на копчето и ќе добијат преглед на достапноста на APN-овите.

Поставки Валидација

Push Diagnostics им овозможува на програмерите да ги потврдуваат поставките на серверите за тестирање и производство на APN. Оваа функција осигурува дека сите потребни порти се отворени за да може успешно да се доставуваат притисни известувања.

Детални резултати

Со деталните резултати обезбедени од Push Diagnostics, програмерите лесно можат да ги идентификуваат потенцијалните проблеми со нивните известувања за push. Софтверот детално ги прикажува името, IP-адресите и приближната латентност на конекциите за да можат корисниците да преземат корективни мерки доколку е потребно.

Автоматски ажурирања преку Sparkle

Push Diagnostics доаѓа со автоматски ажурирања преку Sparkle. Оваа функција осигурува дека корисниците секогаш имаат пристап до најновата верзија на софтверот без да мора самите да ја ажурираат рачно.

Заклучок:

Како заклучок, ако барате сигурна алатка која ви помага брзо и ефикасно да ја потврдите достапноста на вашата Apple Push Notification услуга - не гледајте подалеку од Push Diagnostics! Со својот интерфејс со едно копче, функциите за валидација на поставките, опциите за прикажување на детални резултати, како и автоматско ажурирање преку Sparkle – овој софтвер има сè што им е потребно на програмерите кои сакаат мир на умот кога доставуваат притисни известувања!

Целосни спецификации
Издавач Twocanoes Software
Страница на издавачи http://www.twocanoes.com
Датум на издавање 2020-07-16
Датум на додавање 2020-07-16
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Специјализирани алатки
Верзија 3.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 144

Comments:

Најпопуларни