X Lite for Mac

X Lite for Mac 5.7.1

Mac / CounterPath Solutions / 618 / Целосни спецификации
Опис

X Lite за Mac: Најдоброто комуникациско искуство

Во денешниот свет со брзо темпо, комуникацијата е клучна. Без разлика дали водите бизнис или едноставно се обидувате да останете во контакт со пријателите и семејството, имањето на вистинските алатки на располагање може да ја направи сета разлика. Тоа е местото каде што доаѓа X Lite за Mac.

X Lite е комуникациски софтвер кој комбинира гласовни и видео повици во интерфејс кој е лесен за користење. Развиен од CounterPath, еден од водечките провајдери на решенија за VoIP (Глас преку Интернет протокол), X-Lite ви помага беспрекорно да преминете од традиционална телефонска средина во светот на VoIP.

Со X-Lite, можете да испробате некои од најдобрите и најпопуларните софтверски карактеристики на нашиот целосно вчитан десктоп клиент Bria. Ова вклучува гласовни и видео повици (само со стандардна дефиниција), пораки и присуство. Без разлика дали водите едноставен гласовен разговор со деловен соработник или длабинска дискусија со колега преку видео, X-Lite ве покрива.

Една од клучните придобивки од користењето на X-Lite е неговата леснотија на користење. Софтверот е дизајниран да биде интуитивен и лесен за користење, така што дури и оние кои се нови во VoIP технологијата можат брзо да се ажурираат. Со само неколку кликања, можете да започнете со висококвалитетни гласовни или видео повици од вашиот десктоп или лаптоп компјутер.

Друга предност на користењето на X-Lite е неговата флексибилност. Софтверот поддржува SIP (Session Initiation Protocol), што значи дека работи со повеќето IP PBX системи, како и со многу популарни VoIP даватели на услуги, како што се Skype за бизнис и Google Voice.

Но, можеби една од најголемите предности на користењето на X-Lite е неговата исплатливост. За разлика од традиционалните телефонски системи кои бараат скапи хардверски инсталации и тековни трошоци за одржување, решенијата за VoIP како X-Lite се многу попристапни за имплементација и одржување со текот на времето.

Затоа, без разлика дали сакате да ги подобрите вашите деловни комуникации или едноставно да останете поврзани со пријателите и семејството ширум светот, размислете да го пробате X Lite за Mac денес!

Целосни спецификации
Издавач CounterPath Solutions
Страница на издавачи http://www.counterpath.com
Датум на издавање 2019-10-25
Датум на додавање 2019-10-25
Категорија Комуникации
Под категорија Веб телефони и софтвер за VoIP
Верзија 5.7.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 618

Comments:

Најпопуларни