Total Video Downloader for Mac

Total Video Downloader for Mac 2.8.0

Опис

Total Video Downloader за Mac е моќен интернет софтвер кој им овозможува на корисниците брзо преземање видеа и аудио од различни веб-локации, вклучувајќи YouTube, Facebook, Dailymotion, Twitter, Metacafe, Vube, Vine, Instagram и многу други. Со овој софтвер што ви стои на располагање, можете лесно да ги преземате вашите омилени видеа и аудио во различни резолуции (вклучувајќи стандардна и висока дефиниција) со само неколку кликања.

Една од најимпресивните карактеристики на Total Video Downloader за Mac е неговата способност да ги преземе сите достапни преводи заедно со видеото. Ова значи дека можете да уживате во вашите омилени видеа на кој било јазик без да се грижите дали ќе пропуштите важни детали или нијанси.

Преземањето видеа на Mac никогаш не било полесно благодарение на корисничкиот интерфејс на Total Video Downloader за Mac. Сè што треба да направите е да го копирате и залепите URL-то на врската со видеото на Total Video Downloader за вградениот прелистувач на Mac и оставете го да го стори останатото. Штом видеото ќе почне да се репродуцира на вашиот екран, Total Video Downloader за Mac ќе се појави прозорец за преземање со барање потврда пред преземањето.

Total Video Downloader за Mac може да се пофали со ултра брза брзина на преземање што им овозможува на корисниците брзо да ја зграпчат саканата содржина без никакви одложувања или прекини. Со поддршка за преку 1000 веб-локации (и уште повеќе), овој софтвер гарантира дека никогаш повеќе нема да пропуштите некоја од вашите омилени онлајн содржини.

Покрај неговите импресивни можности за преземање, Total Video Downloader за Mac е опремен и со низа други корисни функции. На пример:

- Сериско преземање: Корисниците можат да редат повеќе преземања одеднаш за да не мора да чекаат додека се презема секоја поединечна датотека.

- Конверзија: Корисниците можат да ги конвертираат преземените датотеки во различни формати како MP4 или MP3 за да можат да се репродуцираат на различни уреди.

- Преземање плејлисти: Корисниците можат лесно да преземаат цели листи за репродукција од сајтови како YouTube со само еден клик.

- Интеграција на прелистувачот: Софтверот беспрекорно се интегрира со популарните прелистувачи како Safari и Chrome, така што корисниците не мора да се префрлаат помеѓу апликациите при преземање содржина.

Севкупно, ако барате сигурен интернет софтвер кој го олеснува преземањето видеа и аудио од различни веб-локации во различни резолуции (вклучувајќи HD), тогаш не гледајте подалеку од Total Video Downloader за Mac. Со својот кориснички интерфејс и импресивен сет на функции (вклучувајќи поддршка за над 1000 веб-локации), овој софтвер сигурно ќе стане суштинска алатка во вашиот дигитален арсенал!

Целосни спецификации
Издавач eTinysoft
Страница на издавачи http://www.macvideostudio.com/
Датум на издавање 2022-05-13
Датум на додавање 2022-05-13
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 2.8.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard OS X Tiger OS X Panther OS X Jaguar OS X Puma OS X Cheetah
Цена Free to try
Преземања неделно 40
Вкупно преземања 25485

Comments:

Најпопуларни