Koala Call Sheets for Mac

Koala Call Sheets for Mac 2.2

Mac / Jungle Software / 445 / Целосни спецификации
Опис

Koala Call Sheets за Mac е моќен и интуитивен софтвер за забава што може да се користи за сложени, професионални студиски филмови или за едноставни, студентски продукции и сè помеѓу нив. Овој софтвер е дизајниран да им помогне на филмаџиите да го насочат својот производствен процес обезбедувајќи им лесна за употреба платформа која им овозможува брзо и ефикасно да креираат листови за повици.

Една од клучните карактеристики на Коала Call Sheets е неговата способност да се интегрира со други популарни софтвери за филмска продукција како што се Gorilla и Chimpanzee. Ова значи дека корисниците можат лесно да увезуваат податоци од овие програми во листовите за повици на Коала, што го прави уште полесно создавањето точни листови за повици.

Но, дури и ако не користите друг софтвер за филмска продукција, Коала Call Sheets се уште е неверојатно корисна алатка. Интерфејсот е чист и лесен за користење, што го олеснува секој да започне веднаш. И бидејќи програмата е дизајнирана специјално за корисници на Mac, таа целосно ги користи сите најнови функции достапни на оваа платформа.

Една од истакнатите карактеристики на листовите за повици на Коала е неговата способност лесно да се справува со сложени сценарија за закажување. Без разлика дали се занимавате со повеќе локации или голема актерска екипа и екипа, оваа програма го олеснува следењето на сè на едно место. Можете лесно да додавате нови сцени или кадри по потреба, да доделувате актери или членови на екипажот на одредени задачи, па дури и да поставувате потсетници за никогаш да не пропуштите важен рок.

Друга одлична карактеристика на листовите за повици на Коала е неговата флексибилност кога станува збор за прилагодување. Корисниците можат да избираат од различни шаблони или да креираат свои сопствени распореди врз основа на нивните специфични потреби. И бидејќи програмата поддржува функционалност за влечење и спуштање, додавањето нови елементи како слики или логоа не може да биде полесно.

Се разбира, ниту една алатка за филмско производство не би била комплетна без робусни можности за известување – а и во овој поглед, „Коала Call Sheets“ не разочарува. Со само неколку кликања, можете да генерирате детални извештаи за сè, од распоредот на снимање до списоците на кастинзи - сите претставени во јасни визуелни формати кои се лесно разбирливи на прв поглед.

Севкупно, ако барате софтверско решение за забава што ќе ви помогне да го рационализирате вашиот процес на филмска продукција, истовремено обезбедувајќи моќни алатки за распоред и можности за известување - не гледајте подалеку од листовите за повици на Коала за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Jungle Software
Страница на издавачи http://www.junglesoftware.com/home/
Датум на издавање 2019-10-28
Датум на додавање 2019-10-28
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Забавен софтвер
Верзија 2.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 445

Comments:

Најпопуларни