AKVIS Sketch Video for Mac

AKVIS Sketch Video for Mac 5.0

Опис

AKVIS Sketch Video for Mac е моќен видео софтвер кој ви овозможува лесно да ги конвертирате вашите видеа во анимирани цртани. Овој додаток After Effects и Premiere Pro е дизајниран да ви помогне да создадете прекрасни ефекти за цртање со молив што ќе ја остави вашата публика воодушевена. Без разлика дали сте професионален видеограф или само некој што сака да создава уникатна содржина, AKVIS Sketch Video има се што ви треба за да ги подигнете вашите видеа на следното ниво.

Со AKVIS Sketch Video, можете лесно да примените стил на цртање со молив на вашите композиции и филмови. Софтверот нуди два стила на конверзија на видео во цртан филм: класичен и уметнички. Двата стила се неверојатно разновидни, што ви овозможуваат да го приспособите секој можен аспект на ефектот по ваш избор. Можете дури и да ги измешате стиловите за бесконечна разновидност на резултати.

Класичниот стил е совршен за создавање црно-бели скици кои изгледаат како да се нацртани со рака. Овој стил е идеален за додавање винтиџ допир на вашите видеа или за создавање анимации кои имаат чувство на стара школа. Уметничкиот стил, од друга страна, ви овозможува да креирате шарени скици со живописни нијанси и смели линии. Овој стил е совршен за додавање модерен пресврт на вашите видеа или создавање анимации кои се полни со живот.

Една од најдобрите работи за AKVIS Sketch Video е колку е лесно да се користи. Дури и ако сте нови за уредување видео или анимација, овој софтвер го олеснува секој да создаде прекрасни ефекти за само неколку минути. Потребни се само неколку едноставни прилагодувања, а за кратко време, ќе создадете целосно уникатни ефекти на цртање кои веднаш го нарекуваат одговорот „Wow“.

AKVIS Sketch Video нуди и многу опции за приспособување за корисниците да можат да ги приспособат своите креации според нивните преференции - од прилагодување на нивоата на осветленост/контраст сè до надоле преку дотерување поединечни потези во секоја рамка! Со овие карактеристики при рака, нема ограничување за тоа каков креативен резултат може да се постигне со користење на оваа група алатки!

Без разлика дали барате нешто забавно и разиграно или нешто посериозно и драматично - AKVIS Sketch Video има сè покриено! Совршено е не само за професионални видеографи, туку и за хобисти кои сакаат нивната работа да се издвојува од другите давајќи им уметнички допир!

Дополнително, AKVIS Sketch Video доаѓа со многу други функции како сериска обработка што заштедува време кога работите на повеќе проекти истовремено; поддржува различни формати на датотеки, вклучувајќи MP4 и MOV; компатибилност на различни платформи (MacOS X 10+); кориснички интерфејс што ја олеснува навигацијата дури и ако некој не е запознаен со слични алатки пред да ги користи итн., што го прави едношалтерско решение кога станува збор за конвертирање на секаков вид снимки во анимирани цртани филмови!

Севкупно, ако креативноста се провлекува низ вените, тогаш нема подобра алатка од AKVIS Sketch Video кое дава бескрајни можности кога станува збор за трансформирање на обичните снимки во извонредни уметнички дела! Па зошто да чекаме? Започнете денес со преземање на овој неверојатен софтвер сега!

Целосни спецификации
Издавач AKVIS
Страница на издавачи http://akvis.com
Датум на издавање 2019-10-28
Датум на додавање 2019-10-28
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 5.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 132

Comments:

Најпопуларни