Exposure X5 for Mac

Exposure X5 for Mac

Mac / Exposure Software / 10 / Целосни спецификации
Опис

Exposure X5 за Mac - Врвен уредувач на фотографии за креативни фотографи

Дали сте креативен фотограф кој сака да ги подигне вашите слики на следното ниво? Не гледајте подалеку од Exposure X5, најдобриот уредувач на фотографии на пазарот. Со својата голема библиотека со прекрасен изглед и уникатни креативни алатки, Exposure X5 е дизајниран да им помогне на вашите фотографии да се издвојат од толпата.

Exposure X5 е софтвер за графички дизајн кој нуди широк опсег на функции и способности. Без разлика дали сте аматер или професионален фотограф, овој софтвер има се што ви е потребно за да создадете прекрасни слики што ќе ја доловат вашата визија.

Една од истакнатите карактеристики на Exposure X5 е неговата голема библиотека со прекрасен изглед. Овие изгледи обезбедуваат инспиративни појдовни точки што можете да ги приспособите за да одговараат на вашите потреби. Со достапни преку 500 претходно поставени опции, нема недостиг од опции кога станува збор за создавање уметнички слики.

Но, она што го издвојува Exposure X5 од другите уредувачи на фотографии се неговите уникатни креативни алатки. Овие алатки не се наоѓаат во други уредувачи на фотографии и им помагаат на вашите фотографии да се истакнат уште повеќе. На пример, со алатката Bokeh, можете да додадете прекрасни боке ефекти на вашите фотографии со само неколку кликања.

Друга одлична карактеристика на Exposure X5 е неговиот ефикасен работен тек. Овој софтвер ве држи во креативната зона со тоа што го рационализира вашиот работен тек и го олеснува уредувањето и организирањето на вашите фотографии. Можете да го користите како самостојна апликација која се справува со вашиот целосен тек на фотографирање или како додаток за Lightroom и Photoshop.

Exposure X5 исто така лесно се интегрира во секој работен тек благодарение на неговата компатибилност со популарните програми за уредување како Lightroom и Photoshop. Ова значи дека ако веќе ги користите овие програми, додавањето на Exposure X5 во мешавината нема да го наруши вашиот постоечки работен тек.

Покрај сите овие одлични карактеристики, Exposure X5 нуди и напредни можности за уредување како слоевитост, маскирање и недеструктивно уредување за да можете да правите промени без да изгубите квалитет на вашата оригинална слика.

Севкупно, ако барате се-во-едно уредувач на фотографии што нуди и ефикасност и креативност во еден пакет, тогаш не гледајте подалеку од Exposure X5 за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Exposure Software
Страница на издавачи https://exposure.software/
Датум на издавање 2019-11-04
Датум на додавање 2019-11-04
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Илустрациски софтвер
Верзија
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 10

Comments:

Најпопуларни