Microsoft IntelliPoint and IntelliType Pro for Mac

Microsoft IntelliPoint and IntelliType Pro for Mac 8.2

Опис

Microsoft IntelliPoint и IntelliType Pro за Mac се две моќни софтверски алатки кои ги овозможуваат уникатните карактеристики на глувчето и тастатурата на Microsoft. Овие драјвери ви дозволуваат да ги приспособите копчињата на глувчето и копчињата на тастатурата, како и да го следите статусот на батеријата. Со овие алатки, можете целосно да ги искористите напредните функции на вашите периферни уреди на Microsoft.

IntelliPoint е софтвер за двигатели кој ви овозможува да ги приспособите копчињата на глувчето на Microsoft. Можете да доделите различни функции на секое копче, како што е отворање на одредена апликација или извршување на одредена акција. Оваа одлика е особено корисна за гејмерите кои сакаат да ги мапираат своите копчиња на глувчето на одредени дејства во играта.

IntelliType Pro е софтвер за двигатели кој ви овозможува да ги приспособите копчињата на вашата тастатура на Microsoft. Можете да доделите различни функции или макроа на секое копче, што ќе го олесни и побрзо извршувањето на заедничките задачи или пристапот до често користените апликации. Оваа функција е особено корисна за професионалци кои интензивно ги користат своите тастатури во текот на денот.

И IntelliPoint и IntelliType Pro се лесни за користење софтверски алатки кои беспрекорно се интегрираат со вашиот Mac оперативен систем. Откако ќе се инсталирате, можете да пристапите до овие функции со отворање на Microsoft Mouse или Microsoft Keyboard во System Preferences.

Клучни карактеристики:

1) Приспособливи копчиња: со IntelliPoint, можете да доделите различни функции на секое копче на глувчето на Microsoft. Оваа функција е особено корисна за гејмерите кои сакаат брз пристап до активностите во играта.

2) Приспособливи копчиња: со IntelliType Pro, можете да доделите различни функции или макроа на секое копче на вашата тастатура на Microsoft. Оваа функција е особено корисна за професионалци кои интензивно ги користат своите тастатури во текот на денот.

3) Статус на батеријата: и двата двигатели ви дозволуваат да го следите статусот на батеријата за да знаете кога е време да ги замените батериите на кој било уред.

4) Лесен за употреба интерфејс: интерфејсот на двата драјвери е интуитивен и лесен за користење, така што дури и почетниците корисници ќе можат брзо да започнат со прилагодување на нивните уреди.

Системски барања:

- Mac OS X верзија 10.x

- 30 MB слободен простор на тврдиот диск

- УСБ влез

Заклучок:

Како заклучок, ако поседувате глушец или тастатура на Microsoft и сакате поголема контрола врз неговите напредни функции, тогаш инсталирањето на Intellipoint и Intellitype pro би било одличен избор! Овие моќни драјвери овозможуваат прилагодување на копчињата/копчињата заедно со следење на статусот на батеријата што ги прави идеални не само за гејмерите, туку и за професионалците! Па зошто да чекаме? Преземете сега од нашата веб-страница денес!

Целосни спецификации
Издавач Microsoft
Страница на издавачи http://www.microsoft.com/
Датум на издавање 2019-11-19
Датум на додавање 2019-11-19
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 8.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free
Преземања неделно 11
Вкупно преземања 10274

Comments:

Најпопуларни