MovieCaptioner for Mac

MovieCaptioner for Mac 6.65

Опис

MovieCaptioner за Mac: Крајното решение за видео титлови

Дали барате лесен и ефикасен начин да креирате титлови за вашите видеа? Не гледајте подалеку од MovieCaptioner за Mac. Овој моќен софтвер за видео е дизајниран да го олесни титловите, што ви овозможува да креирате титлови со професионален квалитет за кратко време.

Со MovieCaptioner, можете лесно да ги транскрибирате вашите видеа со пишување на она што го слушате. Софтверот продолжува да повторува дел од филмот додека не завршите со пишување, а потоа автоматски преминува во следните неколку секунди од филмот. Сè што треба да направите е да го притиснете копчето Враќање и вашиот наслов ќе биде зачуван.

Но, тоа не е сè - MovieCaptioner исто така го олеснува додавањето титли на постоечките транскрипти. Можете да внесувате текстуални датотеки како титлови со само неколку кликања, што го олеснува додавањето функции за пристапност на вашите видеа.

И ако ви треба уште поголема флексибилност, MovieCaptioner поддржува широк опсег на формати на титлови, вклучувајќи SCC, STL, XML, SRT, QT Text, Adobe Encore, Avide Text, SBV и SUB. Можете лесно да конвертирате помеѓу овие формати по потреба или да ги увезете директно во MovieCaptioner.

Но, можеби најимпресивно од сè е списокот на добро познати организации кои се потпираат на MovieCaptioner за нивните потреби за титлови на видео. Од Мајкрософт и Епл до НАСА и Старбакс - дури и мрежата на Опра Винфри го користи овој моќен софтвер! Ако им е доволно добро, зошто да не го пробате?

Па зошто да чекаме? Пробајте го MovieCaptioner денес и видете колку лесно може да биде да креирате титлови со професионален квалитет за вашите видеа! Со поддршка од светска класа достапна секогаш кога ви е потребна - никогаш немало подобро време или полесен начин од ова неверојатно софтверско решение!

Целосни спецификации
Издавач SynchriMedia
Страница на издавачи http://www.synchrimedia.com
Датум на издавање 2021-12-22
Датум на додавање 2021-12-22
Категорија Видео софтвер
Под категорија Објавување и споделување видео
Верзија 6.65
Барања за ОС Macintosh
Барања Monterey macOS Big Sur macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 3791

Comments:

Најпопуларни