Tubulator 2 for Mac

Tubulator 2 for Mac 1.1.1

Опис

Tubulator 2 за Mac е моќен интернет софтвер кој ви овозможува да пребарувате, преземате и управувате со вашите омилени видеа, прикачувања од корисници, плејлисти и омилени од YouTube и Vimeo. Со Tubulator 2, можете лесно да преземате видеа како видео или аудио датотеки со само еден клик. Овој софтвер е дизајниран да го направи преземањето видеа од интернет лесно и без проблеми.

Една од клучните карактеристики на Tubulator 2 е неговата леснотија на користење. Можете да започнете преземање со едноставно кликнување на видео. Софтверот, исто така, поддржува сериски преземања со еден клик на цели кориснички прикачувања или плејлисти. Ова значи дека можете брзо и лесно да ја преземете целата ваша омилена содржина без да мора рачно да ја избирате секоја поединечна ставка.

Tubulator 2 доаѓа и со неколку други корисни функции како што се обележувачи, историја, прелистување со јазичиња, функционалност за пауза/продолжување и намалување на пропусниот опсег. Овие карактеристики се слични на оние што се наоѓаат во повеќето веб-прелистувачи што им олеснува на корисниците да се движат низ нивната преземена содржина.

Софтверот е целосно препишан од оригиналната апликација Tubulator што значи дека работи природно на оперативните системи Виндоус. Исто така, има архитектура заснована на приклучоци што овозможува да се додадат многу повеќе услуги во иднина.

Една од најистакнатите карактеристики на Tubulator 2 е неговата способност автоматски да додава преземања во плејлистата на iTunes (со поддршка за повеќе медиа плеери наскоро). Дополнително, MP3 ознаките се додаваат автоматски кога се преземаат аудио датотеки, така што тие се правилно организирани во вашата музичка библиотека.

Tubulator 2 е совршен за секој кој сака да ја држи својата музика и видео содржина офлајн за да може да ужива во тоа во секое време без потреба од интернет конекција. Идеален е за додавање медиумски датотеки на таблети, телефони или медиа плеери, така што секогаш ќе имате пристап до омилената содржина без разлика каде одите.

Генерално, Tubulator 2 нуди лесно искуство за прелистување комбинирано со моќни можности за преземање што го прави една од најдобрите достапни опции кога станува збор за управување со вашата онлајн видео содржина офлајн. Фактот дека новите услуги се ажурираат/додаваат транспарентно значи дека нема потреба од корисниците да ја ажурираат самата апликација доколку услугата го промени својот формат - правејќи го овој софтвер навистина безбеден за иднината!

Целосни спецификации
Издавач Jan Faroe
Страница на издавачи http://tubulatorapp.com
Датум на издавање 2019-11-22
Датум на додавање 2019-11-21
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 1.1.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 172

Comments:

Најпопуларни