AnyMP4 DVD Converter for Mac

AnyMP4 DVD Converter for Mac 8.2.16

Опис

AnyMP4 DVD Converter for Mac е моќен видео софтвер кој ви овозможува да конвертирате и DVD и видео датотеки на вашиот Mac. Со овој софтвер, можете лесно да конвертирате кои било DVD филмови и сите видео датотеки, вклучувајќи MP4, MOV, M4V, MKV, AVI, WMV, TS, MTS и многу повеќе. Ова значи дека можете да уживате во омилените филмови и видеа на кој било дигитален уред како iPhone, iPad, iPod touch или Samsung Galaxy.

Овој Mac DVD конвертор е дизајниран да ви помогне да конвертирате кој било DVD диск/филмови во распространети видео датотеки на вашиот Mac. Поддржува широк спектар на популарни видео формати, вклучувајќи MP4, MOV, M4V, MKV и многу повеќе. Ова значи дека навистина можете да уживате во излезната видео-датотека на Surface Pro 3/Pro 2/Pro/RT или други уреди со Windows, како и на iPhoneSE/iPhone 6s/6s plus/iPad Air/iPod touch/Samsung GalaxyS7 edge/S7/Galaxy серија/Nexus/HTC/Lumia серија итн.

Покрај конвертирање на ДВД-а и видеа во различни формати за репродукција на различни уреди, AnyMP4 DVD Converter за Mac, исто така, обезбедува моќни функции за уредување. Можете да ја скратите должината на видео клипот или да споите различни сегменти заедно во една датотека. Можете исто така да ја исечете големината на рамката на видеото или да додадете водени жигови за текст/слика на него.

Понатаму, овој софтвер ви овозможува да приспособите различни поставки, како што се заситеноста на осветленоста, контрастот на нијанса, резолуцијата на јачината на бит-стапките на енкодерот на рамката, соодносот на страниците, каналите на брзината на примерокот на аудио енкодерот за аудио бит-стапка итн., со цел да добиете совршен излезен резултат.

Со AnyMP4 DVD конвертер за Mac, лесно е да креирате приспособени видеа со само неколку кликања! Без разлика дали сакате да ги гледате вашите омилени филмови во движење или да ги споделувате со пријателите на интернет, овој софтвер има сè што е потребно за да се случи брзо ефикасно без да го жртвувате квалитетот!

Клучни карактеристики:

1) Конвертирајте ДВД-а/видеа: Конвертирајте ги ДВД-а и видеата во различни формати како MP4 MOV M4V MKV AVI WMV TS MTS итн.

2) Поддржете повеќе уреди: уживајте во конвертираната содржина на повеќе дигитални уреди како што се iPhone iPad iPod touch Samsung Galaxy HTC Nokia Lumia серијата Google Nexus итн.

3) Моќни карактеристики за уредување: Скратете го спојувањето на исечете, додадете воден печат, приспособете ја осветленоста заситеноста на контрастот на јачината на звукот, резолуција на бит-фреквенција на рамката на енкодерот сооднос на аспекти, канали со стапка на примерок на аудио енкодер за аудио бит-стапка итн.

5) Кориснички интерфејс: Лесниот интерфејс го прави едноставен дури и за почетници без мака!

6) Излез со висок квалитет: добивајте висококвалитетни резултати секој пат, благодарение на напредната технологија што ја користи тимот на AnyMP4!

Севкупно, AnyMP4 DVD конверторот за Mac е одличен избор за секој што сака да ги конвертира своите ДВД/видеа во различни формати за да може лесно да се репродуцираат преку повеќе дигитални уреди!

Целосни спецификации
Издавач AnyMP4 Studio
Страница на издавачи https://www.anymp4.com/
Датум на издавање 2020-08-18
Датум на додавање 2020-08-18
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија 8.2.16
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8

Comments:

Најпопуларни